Kim bu multiler diye meraktan çatlayanlar.

Konu sahibi son olarak 1664 gün önce görüldü
multileriniz de umrumda değil
yok be hiç multim olmadı

Hiç çatlamıyorum. Biliyorum. Komik oluyor sessizce izlemek.

Söylenmediyse anlamıyorum, bilip bilmemek de umurumda değil. Takılsın bana ne. Burada şöyle bir ayrımım olabilir: İnsanları kandırma amaçlı farklı karakterlere bürünerek ve farklı bir insanmış gibi davranmak hastalıklı bir durum. Ancak artık o da pek umurumda değil jdjd Birçoğumuzun bir yere kadar da yemişliği vardır, saf davranmayalım, inanmayalım, ne diyim

Son düzenleme:
Geçenlerde bir süre girmediğim için şifremi unuttum ve bir hesap açtım sanırım o da onaylanmadı şifremi isteyecektim sadece :):)

Daha multi olmayanlarin bile kim olduklarini bilmiyoruz ki awk2
Mesela yaziyoruz kavga ediyoruz sakalasiyoruz , etkilesim icin emoji birakiyoruz. Hakli buluyoruz , kiziyoruz
Ama evrenin %90nina asla ulasamayacagimiz gibi. Forumunda %90 lik kisminda kimseye asla ulasamayacagiz jajbahshhhs
Asla gercekte kim olduklarini bilemeyecegiz.

bu forum sadece üyelerin değil multilerin bile hevesini kaçırdı, insanların tek mutlu olduğu şeyi elinden aldı… yargılansanız yargılanırsınız yani, vicdansızlar. oysa multiler ne çok üyeyi mutlu ettiler, kimleri kimlerle bir araya getirdiler ama yok birleştirici güce tahammül yok. yazık.-seda sayan yazığı-

Daha multi olmayanlarin bile kim olduklarini bilmiyoruz ki awk2
Mesela yaziyoruz kavga ediyoruz sakalasiyoruz , etkilesim icin emoji birakiyoruz. Hakli buluyoruz , kiziyoruz
Ama evrenin %90nina asla ulasamayacagimiz gibi. Forumunda %90 lik kisminda kimseye asla ulasamayacagiz jajbahshhhs
Asla gercekte kim olduklarini bilemeyecegiz.
Aslında o kadar haklı ki. Kim olduklarını bilmediğimiz insanlarla mücadele ediyoruz bazen. Bize yansıttıkları kadarıyla tanıyor ve birçok gerçeği bilmeden iyi veya kötü iletişime geçiyoruz.

Eskiden olsa başka rumuzla gelsem herkes tanırdı şimdi trilyon tane ile girsem bir kişi tanımaz

Benim de multi müritlerim var..ayık olun.

Geri