Kim bu multiler diye meraktan çatlayanlar.

Konu sahibi son olarak 1664 gün önce görüldü
Meraktan çatlayıp her önüne geleni multi sananda benim. Mesela yıllar yıllar önce forumdan bir kızla 2 ay sevgili oldum. O kız hoş geldin harun abi çıktı. Ondan sonra paranoyak oldum zaten. Mesela Mor'unda multi olduğunu düşünüyorum ama henüz kim olduğunu çözemedim. Belki multi değildir bilmiyorum. Haymlıh senide multi sanıyodum ilk zamanlar. Hala şüphelerim var. Bir kaç tane daha var öyle.

Mueddeb benim multileri saysana bi :D

Aslında benim de bir kaç tane acaba multi mi diye düşündüklerim var , zaten hiçbiri tutmuyo tahminlerimin :( geçen yıl biri eski banlı üyelerdenmiş her üyelikle benimle arkadaş oluyordu bir bakıyorum banlanmış meğer multiymiş:D İşte senin multilerinden biri Aziz yıldırım:p

Hep sizin başınızın altından çıkıyor hersey Hatem =) Çok sağlıklı bir ruh haline işaret etmiyor bu septiklik bence =)

Bir çay eşliğinde çocukluğuma iner misiniz Haymlıh Hanım? Çok yalnızım.

.Okmeydanı nickimle ayvansaray(şu an ki çıkmaz sorular ) a asilmaya gelmiştim Gülse nin bilgisi dahilinde jgjgjfjdj:D

Mesela Betty Blue ibadeath ın multisi ama kimse bilmiyor :D

Bir ara gelip küfür eden biri vardı onun hala buralarda olup bizi işlettiğini düşünüyorum mesela , bu sefer iyi oynuyor galiba =)

Veysel >benzol>aşka sıfır >kitap > kırlangıç > dem

Bunlar hep aynı kişi tabii dahası var.

Aslında benim de bir kaç tane acaba multi mi diye düşündüklerim var , zaten hiçbiri tutmuyo tahminlerimin :( geçen yıl biri eski banlı üyelerdenmiş her üyelikle benimle arkadaş oluyordu bir bakıyorum banlanmış meğer multiymiş:D İşte senin multilerinden biri Aziz yıldırım:p

Tecrübe gerekiyor bunun için. Ben yıllarımı verdim. Ters psikoloji yapıp Aziz Yıldırımı öne sürüyorum. :D

Ay şakası bile korkunç:D

Bence gayet sempatik ahdfkahgsf

Hatem inelim inmesine de çıkabilir miyiz onu bilmiyorum =)

Sizinle çocukluğumda kaybolmak istiyorum Haymlıh Hanım.

Veysel >benzol>aşka sıfır >kitap > kırlangıç > dem

Bunlar hep aynı kişi tabii dahası var.

Ben ilk üye oldugum zamanlarda sizin maria puder nickinize oldukça ağır küfür eden biri vardı o da bu arkadaş mıydı ? Hatta sizi savundum diye nasibimi almıştım =)

Futbolcu ve Karesi Beyliği Mastorun multileri. Bunlar sadece bildiklerim.

Ben ilk üye oldugum zamanlarda sizin maria puder nickinize oldukça ağır küfür eden biri vardı o da bu arkadaş mıydı ? Hatta sizi savundum diye nasibimi almıştım =)

Yok o farklı Cohen.
O tam bi hasta. Sanırım banlanmasindan sonra kafayı takmisti bana.
Veysel de beni sevmezdi
Veysel in multi üyelik olduğunu emre admine defalarca soylememe rağmen kimse beni ciddiye almadı ama sonunda anlaşıldı.
Özellikle takip etmiyorum genelde okuduğum için insanların artık yazı şekillerine vs dikkat eder oldum ne kadar uğraşırsa ugrassinlar anlaşılıyor.

Bu konudan sonra çıkarlar ortaya yine.

Galip Tekinin de Mastor olduğunu düşünüyorum şahsen ben.

Geri