Kim bu multiler diye meraktan çatlayanlar.

Konu sahibi son olarak 1662 gün önce görüldü
Benim gibi forumun gariban üyeleridir :u2:

Benim o. Yazım stilinden genel olarak yazdığı konulara kadar her şeyi araştırıyorum. Adeta bir Sherlock Holmes, bir 2. dünya savaşı gizli döküman şifrelerini kıran subay oluyorum. Çok merak iyi değil aslında.

Arada benim multileride araştırıyorum. Sonra ''he bu bendim lan'' deyip konuyu kapatıyorum.

Hatem bulduğun mutileri pm ile bana atar mısın :p seninkiler hariç , onları biliyoruz zaten.=)

henüz o kadar vakıf olamadım merakımı da cezbetmiyor kim kimdir necidir..

multi fulti turtiler birbirini yediler :ppppp

İşte o Lariendir.

Tam buraya :burakabiyeneyapıyola:

Waterlelie

Alıntı şey de, etiket yasak mıydı
Gönderiyorum gitti.

Bir de meraktan çatlayıp her önüne geleni multi sananlar var =)

Meraktan çatlayıp her önüne geleni multi sananda benim. Mesela yıllar yıllar önce forumdan bir kızla 2 ay sevgili oldum. O kız hoş geldin harun abi çıktı. Ondan sonra paranoyak oldum zaten. Mesela Mor'unda multi olduğunu düşünüyorum ama henüz kim olduğunu çözemedim. Belki multi değildir bilmiyorum. Haymlıh senide multi sanıyodum ilk zamanlar. Hala şüphelerim var. Bir kaç tane daha var öyle.

Mueddeb benim multileri saysana bi :D

Meraktan çatlayıp her önüne geleni multi sananda benim. Mesela yıllar yıllar önce forumdan bir kızla 2 ay sevgili oldum. O kız hoş geldin harun abi çıktı. Ondan sonra paranoyak oldum zaten. Mesela Mor'unda multi olduğunu düşünüyorum ama henüz kim olduğunu çözemedim. Belki multi değildir bilmiyorum. Haymlıh senide multi sanıyodum ilk zamanlar. Hala şüphelerim var. Bir kaç tane daha var öyle.

Mueddeb benim multileri saysana bi :D

Hep sizin başınızın altından çıkıyor hersey Hatem =) Çok sağlıklı bir ruh haline işaret etmiyor bu septiklik bence =)

.Okmeydanı nickimle ayvansaray(şu an ki çıkmaz sorular ) a asilmaya gelmiştim Gülse nin bilgisi dahilinde jgjgjfjdj:D

Maria puder ile baktım foruma giriş yapamıyorum bi gün
gittim Bihter Ziyagil diye nick aldım direk siyahbeyaz'a mesaj attım öyle de açık mert korkusuz biriyim :cici:

Geri