Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ooo güzel hayaller. ve gerçekleştirilmesi mümkün hayaller. :cici:
Bencede İstanbul sahilinden başlayın. Arkası gelir zaten de sizede bir şoför lazım. Bence siz yolculuğun tadını çıkarırken birde yanınıza bir şoför alın (:
Köy, dağ bayırda buraları gezerken bir şoför olsa siz kız kıza konuşup dedikodu yapsanız, arabayıda başkası kullansa bence hiçte fena olmaz:heyoo:Kalabalık şehirler yok köy dağ bayır bizim ki![]()
Köy, dağ bayırda buraları gezerken bir şoför olsa siz kız kıza konuşup dedikodu yapsanız, arabayıda başkası kullansa bence hiçte fena olmaz:heyoo:
Yalnız benim şoförlük tecrübem yok yinede sürerdim karavanayı. Gittiğim her dağa vururdum karavanayı. :nee:Tamam sen ol erkek istemiyoruz en azından ben![]()
Yalnız benim şoförlük tecrübem yok yinede sürerdim karavanayı. Gittiğim her dağa vururdum karavanayı. :nee:
Zaten en kötü ne olabilir ki ölürüz en fazla. :haha:
ödünç karavan verilir .p
Beni de alin :o börtü böcekten korkarim ama cok guzel yemek yaparim :d
En sevdiğim
Kendimle çeliştim şuan nöbet tutarım deyip dün uyuyakalmışım insanlar gitmiş bişeyler olmuş ah bu ben
Lady Sun Canım sen beni yemekçi tayin et bana güvenirseniz gece uyuyor olarak bulursunuz sahi vardıkmı kocaeli'ye![]()
Standart Mugla'da o tatil yerinde öyle bir yer varki orda bulunmak isterim şahsen
![]()
Bu diziyi çok sevmem ama şu dere beni bitiriyor içim gidiyor orda olmak istiyorum :/
Soğuk Kahve Sende gel tabi güzel sesinle bize şarkı Söylersin
Lady Sun affet beni yaÖptüm seni !
Bugün zinde olalım kızlar yolumuz uzun : P
her şehirde dilek balonu seronomisini unutmayalım lütfen ^^ e malum ramazan oruç olanlar sebebi ile iftar ve sahura kadar rahatsınız yemek hususunda ^^
hayal kurmak güzel değil pek ama 2 dk kurayım hadi.
öncelikle karadeniz turu. Ordan ege, ordan akdeniz. Hayal kurmaya kurmaya nasıl basitleşmişiz ya :T:
Köy, dağ bayırda buraları gezerken bir şoför olsa siz kız kıza konuşup dedikodu yapsanız, arabayıda başkası kullansa bence hiçte fena olmaz:heyoo:
Ege akdeniz doğu
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fethiye, Fethiye, fethiye..
Önce Karadeniz mis gibi havasını depolamalıyız.
Dere kenarı bulalım çakıl taşları olsun su aksın dingin ve berrak fonda güzel bir müzikle piknik yaparız :/