Karavanımız Olsaydı Gideceğimiz Yerler

Konu sahibi son olarak 3945 gün önce görüldü
Ahmosis Serene Nymph uğradığımız her şehirde bir dilek feneri bırakmayı adet edinelim ne dersiniz ;)

24568906.jpg

PaRSa karavanı bulduğum an o yer başlangıcım olacak sonra ilk durak yanı başın.
Karavan varsa, istikamet yoktur; kaptanı Parsa olanın, huzuru eksik olmazmış. Öyle diyolla.

Parsa yoksa, yüreğin götürdüğü yere gidilir, elbette bir yerde bulurum ben seni :D

PaRSa karavanı bulduğum an o yer başlangıcım olacak sonra ilk durak yanı başın.
Karavan varsa, istikamet yoktur; kaptanı Parsa olanın, huzuru eksik olmazmış. Öyle diyolla.

Parsa yoksa, yüreğin götürdüğü yere gidilir, elbette bir yerde bulurum ben seni :D

başım gözüm üstüne :) marsa gidermiyik :D

Olur bırakalım tabi ben daha önce yapmadım hic

Peki o zaman Serene karavanı sen kullan ve kocaelinde şurada bir yerlerde mola verip dilek balonumuzu uçuralım hep berebaer :)

Seaside_of_evening_by_aNgeLoveSs.jpg

siz kızlar balık tutmayı bile beceremessiniz doğal hayat yer sizi '' bütün feministleri üstüme çekiyorum bi dakka '' :D nasıl hayvan büyüttü ben fransız ben anlamadı

Harikasın buna ihtiyacım var..

güzel dileklere hepimizin ihtiyacı var. ımmm ben hem kendim için dilicem birde sizin dileklerinizin kabul olması için dilicem :cici:

Olur bırakalım tabi ben daha önce yapmadım hic

biliyor musun bende yapmadım hiç ilk kocalelin de sizlerle birlikte yapıcam.

bu arada dileklerimizi bir kenara yazalım olur mu bakalım seyehatimizin sonunda kaç dileğimiz olmuş, neler dilemişiz :cici:

siz kızlar balık tutmayı bile beceremessiniz doğal hayat yer sizi '' bütün feministleri üstüme çekiyorum bi dakka '' :D nasıl hayvan büyüttü ben fransız ben anlamadı

beni baykuşlar büyüttü :cat:, kızlara sor onları kimlerin büyüttüğünü kendileri daha iyi bilirler. :hello:

başım gözüm üstüne :) marsa gidermiyik :D

O zaten listenin başında, hangisi önce olursa.
Sizin oraya istasyon kursalar da uçsak az.
Dünya nasıl görünür oradan kim bilir, çok heyecanlı.
Gider dönmeyiz.
He bir de bence Mars'tan Merkür'e geçelim de,derdi neymiş öğrenelim :D

O zaten listenin başında, hangisi önce olursa.
Sizin oraya istasyon kursalar da uçsak az.
Dünya nasıl görünür oradan kim bilir, çok heyecanlı.
Gider dönmeyiz.
He bir de bence Mars'tan Merkür'e geçelim de,derdi neymiş öğrenelim :D

vayyy galaksiler arası seyahat muazzam. bizimde aklımıza gelmişti :umusama: neyse biz bi Türkiyeyi bitirelim de :hello:

Benim dileklerimi tasiyamayiz ya of :(

ama ama şimdi hemen bi karamsarlık, bi bezginlik daha yola yeni çıktık ay. hep gülümsüyor hep umutlu oluyoruz yok öyle yelkenleri suya indirmek. güzel olan her günü yarına taşıyacağız :cici: :cici:

Serene kaptan uyudun mu naptın gelmedik mi kocaeliye ?

Geri