Karavanımız Olsaydı Gideceğimiz Yerler

Konu sahibi son olarak 3945 gün önce görüldü
volkswagen-kamp-karavani-designcoholic-11.jpg

Ahmosis ile birlikte bir karavana sahip olacağımız yerleri bu konu altında paylaşalım istedim. Öncelikli olarak bi başlangıç noktası belirlemek gerek. Tabi ki ikimizde istanbul'da olduğumuz için bu başlangıç notkası istanbulda bir yerde olacak. veee eski denizcilerin dediği gibi vira bismillah.

Ahmosis yanına alacaklarını belirle tatlım bu arada karavanımız minnakça ona göre her şeyimi götüreceğim diye de tutturma lütfen :cici:

Beni de alın yer kaplamam, cok yemek yemem, üstelik daha önce uzun yol tecrübelerim var size yardım edebilirim :(

Şu an için İstanbul'da hangi noktayı başlangıç olarak seçsek aşamasındayız.:dusun:

Yek konuya intikal et

not : karavanınız varsa haritaya yada hedefe ihityacınız yok yola çıkın karavan gerisini halleder

Bu üçlüye tek eksik benim hiç uyumam nöbet tutarım :/

Lady Sun Karadeniz diyorum ben uyar mı ? çam kokusu temiz hava karadeniz ekmeği ?

karavana bindiğiniz yer başlangıç noktası

herkes farklı yerden gelecek ya ikiden dörde çıktık hadi hayırlısı. Kuzguncuk sahili başlangıç noktamız olsun, yan taraftaki tarihi fırından mis gibi simitlerimizi de alırız :) eet başlangıç noktamız tamda şurası;

kuzguncuk-sahil-bogaz-tekneler.jpg

Lady Sun Karadeniz diyorum ben uyar mı ? çam kokusu temiz hava karadeniz ekmeği ?

kesinlikle makul zaten türkiyeyi sahil şeridinden turlarız baştan sonra doğu anadoluda da uğrayacak çok iyi yerler olacak. karadenize doğru kıralım dümenimizi.

c274803e748b7451ff1d0242c5c1ae76_k.jpg

karadeniz-tatil-yaylalar.jpg

2881219macka-tarihi-kopru.jpg

2yayla2.jpg

orda bir köy var uzakta :/

karavanı yanlış anlamışsınız karavan yeşillik ister doğa ister nehir kenarında konaklama ister şehirler karavanı boğar benden demesi :)

Oyy dağlar oyy.. Çıksak inmesek hic

karavanı yanlış anlamışsınız karavan yeşillik ister doğa ister nehir kenarında konaklama ister şehirler karavanı boğar benden demesi :)

ama biz harita yok dedik dedik de hedefte koyduk. bence kızlar olarak biz yolunu bulucaz :)

Serene takip edeceğimiz sıralama şuradaki gibi;

turkiye-haritasi-renkli.png

kocaliyle başlayacak göreceğimiz yerler.

Doğal yaşamın olduğu yer.

Geri