Karavanımız Olsaydı Gideceğimiz Yerler

Konu sahibi son olarak 3946 gün önce görüldü
teyzemin manangatta oteli var otelin arka tarafı karavan park olarak çalıo.yazın farklı yerlerden insanlar gelip karavanlarını park edip ihtiyaçlarını giderio eğlenceli oluyo

yok biz o kalabalıkların dışında kendi halimizde olalım diyoruz kızlarla ^^

Serene kocaelinden sonra ilk durak neresi tatlım baktın mı haritaya ? Ahmosis de iyileşseydi bi hasta hasta yola çıktık :/

Lady Sun
Ağva , Şile , Akçakoca diye devam etsek canım Arada konaklarız bu kasabalarda :)

Serene
Tabi ki olur gezmek için çıktık yola sınır yok gideceğimiz yerlerde ^^

Bu yerleri resmetmeli Lady iyi bir makina lazım bize sonra bakar bakar güleriz : P

heheh kesinlikle biraz içerde işim var onları halledim malum akşam iftar vs ^^ sen organizasyonu yap fotoğraf işi sende, nasıl bir makine kullanmamız gerek araştır bakalım :öp:

heheh kesinlikle biraz içerde işim var onları halledim malum akşam iftar vs ^^ sen organizasyonu yap fotoğraf işi sende, nasıl bir makine kullanmamız gerek araştır bakalım :öp:

Tamam canım kolay gelsin öptüm :)

Karavan hayallerine mola şimdilik :D

kızlar bak karavan diye de bir şarkı buldum :)

hahah

[YOUTUBE]NiitqFpLeDQ[/YOUTUBE]

Ben zaten karadeniz de yaşıyorum :d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lady Sun hareket noktamız neresiydi bizim ben uyurken umarım Kilyos,Şile sahillerinden geçmişizdir :cee: bunları sizin için hazırladım :Lady Sun ve Serene.
tumblr_mpe7tle1Vm1soxr05o1_540.jpg

Akşam gelsin bir an önce ve seyredelim :dyg:
guzel-bir-tatil-daha-ucuza-nasil-yapilir-(7).jpg

Lady Sun hareket noktamız neresiydi bizim ben uyurken umarım Kilyos,Şile sahillerinden geçmişizdir :cee: bunları sizin için hazırladım :Lady Sun ve Serene.
tumblr_mpe7tle1Vm1soxr05o1_540.jpg

Akşam gelsin bir an önce ve seyredelim :dyg:
guzel-bir-tatil-daha-ucuza-nasil-yapilir-(7).jpg

:nee: ama ama bunlar muhteşemler ki ah evet ya akşam olsun lütfen lütfen akşam olsun ve yıldıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :heyoo:

harikasın Ahmosis:öp:

Bak o araba eski çok bozulur bende tamirci olarak geliyim arabanın tepesinde gelirim adasd :D

Geri