Karavanımız Olsaydı Gideceğimiz Yerler

Konu sahibi son olarak 3946 gün önce görüldü
teyzemin manangatta oteli var otelin arka tarafı karavan park olarak çalıo.yazın farklı yerlerden insanlar gelip karavanlarını park edip ihtiyaçlarını giderio eğlenceli oluyo

Ooo güzel hayaller. ve gerçekleştirilmesi mümkün hayaller. :cici:
Bencede İstanbul sahilinden başlayın. Arkası gelir zaten de sizede bir şoför lazım. Bence siz yolculuğun tadını çıkarırken birde yanınıza bir şoför alın (:

Ooo güzel hayaller. ve gerçekleştirilmesi mümkün hayaller. :cici:
Bencede İstanbul sahilinden başlayın. Arkası gelir zaten de sizede bir şoför lazım. Bence siz yolculuğun tadını çıkarırken birde yanınıza bir şoför alın (:

Kalabalık şehirler yok köy dağ bayır bizim ki :)

hayal kurmak güzel değil pek ama 2 dk kurayım hadi.

öncelikle karadeniz turu. Ordan ege, ordan akdeniz. Hayal kurmaya kurmaya nasıl basitleşmişiz ya :T:

Ege akdeniz doğu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce Karadeniz mis gibi havasını depolamalıyız.

bim'e giderdim
bi le kola alırdım, garavanın gölgesine otururdum
bi domates , peynir , zeytin , soğanın da cüccüğünü yidim mi ooohh mis

Ben karavanda uyurken baya gezmişiz uyanınca farkettim Lady Sun
Serene'nin gönderdiği yerler cok hoşmuş artı olarak Kazdaglarına ve Kaşa da uğrayalım :cee:

uğramayacağımız yer kalmasın lütfen :heyoo:

Ahmosis Sorun yok bende uyudum bütün yol sırasında Lady Sun sagolsun sürmüş karavanı şimdide o uyuyor : D

:sleep: hala gözlerimi açmakta zorlanıyorum dün dilek tuttuktan sonra kendimden geçmişim resmen.

Bugün zinde olalım kızlar yolumuz uzun : P

ödünç karavan verilir .p

bizim kendi karavanımız var hemde woswos ^^

Beni de alin :o börtü böcekten korkarim ama cok guzel yemek yaparim :d

zamanla korkmamayı öğrenirsin ki ^^ akrep bile kışkırtmadığında seni sokmaz.

biz neden yoldayız sanıyorsun ^^

Kendimle çeliştim şuan nöbet tutarım deyip dün uyuyakalmışım insanlar gitmiş bişeyler olmuş ah bu ben :D
Lady Sun Canım sen beni yemekçi tayin et bana güvenirseniz gece uyuyor olarak bulursunuz sahi vardıkmı kocaeli'ye :D
Standart Mugla'da o tatil yerinde öyle bir yer varki orda bulunmak isterim şahsen

Ekran-Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.PNGgk3_.2.png

Bu diziyi çok sevmem ama şu dere beni bitiriyor içim gidiyor orda olmak istiyorum :/
Soğuk Kahve Sende gel tabi güzel sesinle bize şarkı Söylersin :)
Lady Sun affet beni ya :D Öptüm seni !

deli ya güzelmiş sazlıkların arası, afettim tabi ^^ yola devam edelim de böyle arada çatlak patlak durumlar olacak elbette ^^

Bugün zinde olalım kızlar yolumuz uzun : P

her şehirde dilek balonu seronomisini unutmayalım lütfen ^^ e malum ramazan oruç olanlar sebebi ile iftar ve sahura kadar rahatsınız yemek hususunda ^^

her şehirde dilek balonu seronomisini unutmayalım lütfen ^^ e malum ramazan oruç olanlar sebebi ile iftar ve sahura kadar rahatsınız yemek hususunda ^^

Dere kenarı bulalım çakıl taşları olsun su aksın dingin ve berrak fonda güzel bir müzikle piknik yaparız :/

hayal kurmak güzel değil pek ama 2 dk kurayım hadi.

öncelikle karadeniz turu. Ordan ege, ordan akdeniz. Hayal kurmaya kurmaya nasıl basitleşmişiz ya :T:

hayalsiz yaşanmaz hele ki böyle gerçekleşmesi mümkün bir hayale sahipse insan ^^

Köy, dağ bayırda buraları gezerken bir şoför olsa siz kız kıza konuşup dedikodu yapsanız, arabayıda başkası kullansa bence hiçte fena olmaz:heyoo:

biz hem kullanır hem eyleniriz aslında, karavan bölünmüyor şoför yeri de görülebiliyor ^^
Ege akdeniz doğu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gidilecek çok şey var önce karadenizden başladık

Fethiye, Fethiye, fethiye..

orası sonlara doğru uğranacak yerler ^^

Önce Karadeniz mis gibi havasını depolamalıyız.

eettt önce karadeniz ımm en çok o bulut altındaki yayladayken yere uzanıp yüzüme çiğ yağmasıyla huzur bulucam ^^

Dere kenarı bulalım çakıl taşları olsun su aksın dingin ve berrak fonda güzel bir müzikle piknik yaparız :/

muhteşem, çıplak ayaklar suyun içinde oh mis ^^ balıkta olur mu ki orada ?

Bulutlara bakarken gözüme yagmur düşsün :/

Geri