Karavanımız Olsaydı Gideceğimiz Yerler

Konu sahibi son olarak 3946 gün önce görüldü
eveeettt Serene yavaştan yanaşmaya başladı ilk durağımıza :) Ahmosis @Nuymph dilek balonlarınızı hazır edin ve tabi ki bu yolculuğa şahit olanalar da güzel dileklerini hazırlayabilirler. Buyrunuz ilk dilek balonusu, Kocaelin' de bırakılıyor :cici:

24568906.jpg

PaRSa kaç kaç buradan :D dfdsgdsfhdh

Tamam tamam Mars'ı halledelim ama şu Merkür'ü özellikle istiyorum. Canavarları bana bırak, ben hallederim :D

işte onu beceremiyos Waterliye dedik kargo yap bizi yok anam ondan da iş çıkmıyo bide müdürüm diye hava atıyo seni canavarlara yem edemem :D vijdan azabı duyarım

Yek sipariş vermedin dimi :umursama:

Sanırım yabancıları almıyorsunuz... : )

Yazdım ama görmedin sanırım. Orada şambaba tatlısı bulamadım ben, şam tatlısı ile aynı şey değil, o yüzden veremedim sipariş.

aynısı şambaba tatlısı ile şam tatlısı aynı, bazı yer şam tatlısı diyor :)

Beni de alin :o börtü böcekten korkarim ama cok guzel yemek yaparim :d

Kendimle çeliştim şuan nöbet tutarım deyip dün uyuyakalmışım insanlar gitmiş bişeyler olmuş ah bu ben :D
Lady Sun Canım sen beni yemekçi tayin et bana güvenirseniz gece uyuyor olarak bulursunuz sahi vardıkmı kocaeli'ye :D
Standart Mugla'da o tatil yerinde öyle bir yer varki orda bulunmak isterim şahsen

Ekran-Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.PNGgk3_.2.png

Bu diziyi çok sevmem ama şu dere beni bitiriyor içim gidiyor orda olmak istiyorum :/
Soğuk Kahve Sende gel tabi güzel sesinle bize şarkı Söylersin :)
Lady Sun affet beni ya :D Öptüm seni !

Ben karavanda uyurken baya gezmişiz uyanınca farkettim Lady Sun
Serene'nin gönderdiği yerler cok hoşmuş artı olarak Kazdaglarına ve Kaşa da uğrayalım :cee:

Ahmosis Sorun yok bende uyudum bütün yol sırasında Lady Sun sagolsun sürmüş karavanı şimdide o uyuyor : D

BEN kiz olsaydim katiyen karavanla bir yere kiz basima gitmezdim 50 kizda olsa ortalik sapik kayniyor hergun uzerinde kahvalti yaptigim gazete mansetlerine cikmak istemezdim :-D

Geri