Kim
Gümüş Üye
Başlık işsizlik ve nüfus problemi, içerik din, ideoloji, dogmatik . ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
E ama o zaman yine ben "Arap âdetleri" dediğimde haklı olmuş olurum. Her şekilde haklıyım.Hayir kültür sekillendirir dogmatik ideolojileri.
Tatbikata katılıp zaman kaybetmesem daha neler olurduClimax nakavt ustune nakavt edior forum kizlarini onun deyimiyle bü$ralarini wow amazing vayCANINA
Amac ne?E ama o zaman yine ben "Arap âdetleri" dediğimde haklı olmuş olurum. Her şekilde haklıyım.
Ne nakavti. Üst kimliğim Türklük demiş ve seninle ters düşmüş temelde. Bana olan bişi yok.Sureyya nakavtt ustune nakavttt ediyor ama degilmiiii
Ben Kürt Turkum. Bi probleminmi var. Biz onunla yurekden yekiz.Ne nakavti. Üst kimliğim Türklük demiş ve seninle ters düşmüş temelde. Bana olan bişi yok.
Offfffff bunasi bi nakavttir boleeeeeeeeNe nakavti. Üst kimliğim Türklük demiş ve seninle ters düşmüş temelde. Bana olan bişi yok.
Seni engelleyen 17ci kisiyim... climaxa yalakaliginda bol sans.Offfffff bunasi bi nakavttir boleeeeeeee
Hangi mac melnur xdAslan Kerem'de kaleciyi nakavt etti vallahi.