Yok bisey kardesimNedion bacim.s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok bisey kardesimNedion bacim.s
Niye senin gibi dusunmiyenlere bukadar zehirlisin sen? Hayir yani sekerinmi dusuruyor aniden panik atakmi geciriyorsun soylede bilelimNeymiş rezilligim.
Neymiş zehirli fikrim.
Sen de biliyorsun tutarsız olduğunu.
Çemkirerek iftira atarak zeytinyağı gibi üste çıkamazsın.
Alıntıla nesi yanlış yazdıklarımın. Gerçekler acı dimi.
Yalan söylüyorsun.Niye senin gibi dusunmiyenlere bukadar zehirlisin sen? Hayir yani sekerinmi dusuruyor aniden panik atakmi geciriyorsun soylede bilelim
Ee bende hakli ve gucluyum.. memnun oldumGösteremezsin. Çaresizsin. Onun için asıl sen saldırgansın. Ben sakinim. Çünkü haklı ve güçlüyüm.
Göster. Yada özür dileEe bende hakli ve gucluyum.. memnun oldum
Hocam, islamın kadına bakış açısı malum ama çalışmalarıyla ilgili konu biraz muammadır. Çünkü bildiğim kadarıyla bu yönde bir hadis veya rivayet yok.Kadın çalışır çalışmaz beni ilgilendirmez.
Ama forum kadınlarının %80 i namazında niyazinda büşralardan oluşuyor.. Sünni İslam'ın önde gideni bayrak tutanı hepsi. Ama bu çalışma mevzusu gelince hepsi inkar ediyor dinin gereklerini. Benim ifrit olduğum olay bu. Ben her sisteme saygı duyar ve uyum sağlarım. Ama kendi içinde tutarlı olacak. Misal şeriata uyan adam KDV vermez. ÖTV bilmez. Dinde zekat sistemi bellidir.
Sana laf yetistiriyorum. YetmezmiGöster. Yada özür dile
BshsnajahahhshaahshhahahhhaahahahhhshsshahshhsahahahahahahahahshshshshshshshshshshshshahahahahaBak misal Süreyya akıllı. Gireceği girmeyeceği topu iyi biliyor. Asla sezenin durumuna düşmüyor.
Bak bana bunlarla gel. Dogmatik ideoloji kültürü şekillendiriyorClimax arap kültürü ile yetismedim ben.
Top mop bununla alakasi yok.
Yazdiklarin bana hitap etmiyor,bu kadar.
Sen kültür ile dogmatik ideolojiyi karistiriyorsun,hepsi bu.
Hayir kültür sekillendirir dogmatik ideolojileri.Bak bana bunlarla gel. Dogmatik ideoloji kültürü şekillendiriyor