Busralar tarikatciliginizi suna bi belli edinde sussun gayri. Ya sen niye her Islam Musluman donun altindan cikiyorsun? Sinir oluyorum sana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yine olmadı. Saçmaladın. Anadolu kadının ve sekulerizmi yücelten zaten benim. Bence daha fazla rezil olma. Başka konuya geç. Buranın galibi benim. Yani salt gerçekler.Secular lerin sayesinde sanki bugunu gordunuz. O bas ettigin anadolu erkegi kadini varya; onlarin cilesi yuzunden bu refahligi yasiyorsun sen.
Seninle hic bi alakali degil abi yorumlarim. Direk climax. Bu arada dini isine gore kullanan insanda hic degil olmadimda.Kadın çalışamaz demedim .not duseyim
Senin salt gercek dediginde bana gore senin rezilligin. Arti zehirli fikirlerinlede galib degilsin. Hayirdir savasdamiyiz? Herzaman bir cevabim olur elbet.Yine olmadı. Saçmaladın. Anadolu kadının ve sekulerizmi yücelten zaten benim. Bence daha fazla rezil olma. Başka konuya geç. Buranın galibi benim. Yani salt gerçekler.
Bû$ralar lafina ayri bi gûlûomKadın çalışır çalışmaz beni ilgilendirmez.
Ama forum kadınlarının %80 i namazında niyazinda büşralardan oluşuyor.. Sünni İslam'ın önde gideni bayrak tutanı hepsi.
Nedion bacim.sKlaus ortada yine sen ezilecen dikkatli ol. Cik bi su adamin golgesindende boyunu posunu gorelim. Su siralar sekerligim ustumde diye fazla ucma
Neymiş rezilligim.Senin salt gercek dediginde bana gore senin rezilligin. Arti zehirli fikirlerinlede galib degilsin. Hayirdir savasdamiyiz? Herzaman bir cevabim olur elbet.