Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnş bedduan kabul olup almanların başınaKafama takılan tek şey (kadının çalışmayı bırakması) kadın kadar taşlar yağdırsın yüce rabbim..
Kadın düşmanı herkesin başınaİnş bedduan kabul olup almanların başına
DeğilimKadın düşmanı herkesin başına![]()
Erkekler işsiz kalırsa hırsızlık cinayet ve fuhuş artar . Katiller hırsızlar mafya çeteleri erkek. Yada çoğunluğu erkek .ilk önce erkeklere iş bulunsun ki hırsizlik cinayetler azalsin. Toplumda huzur barış artsın. Hanımlarını öldürenlerin çoğunluğu işi olmayan yada işini kaybeden erkekler .Kadın düşmanı herkesin başına![]()
Hapishanelerin çoğunluğu erkek .hep işsiz güçsüz mesleği olmayanlar. İssiz parasız erkek suça yönelir .erkegin işi varsa karısına kızına kızkardeşine annesine de bakar.kadinlar işsiz kalırsa babası abisi kardeşi kocası bakar .erkek işsiz kalırsa babası bile bakmaz .işsizlikten parasızlıktan suça karanlık yollara saparKadın düşmanı herkesin başına![]()
Işsiz erkekler türkler evlenmiyor . Kürtler suriyeliler üçer beşer doğuruyor. Böyle devam ederse türkler azınlıkta kalacak .işi olan türk kadınlar işlerini bıraksın. Yerlerine türk erkekler geçsin. Türkleri nüfusu artsın. Yoksa 20 yil sonra suriyeliler ülkeyi yönetecekKadın düşmanı herkesin başına![]()
Bunların hepsi zaten oluyor ki. Fazla fazla hemdeErkekler işsiz kalırsa hırsızlık cinayet ve fuhuş artar . Katiller hırsızlar mafya çeteleri erkek. Yada çoğunluğu erkek .ilk önce erkeklere iş bulunsun ki hırsizlik cinayetler azalsin. Toplumda huzur barış artsın. Hanımlarını öldürenlerin çoğunluğu işi olmayan yada işini kaybeden erkekler .
Hocam kadın çalışır, çalışmaz diyerek giriş yapıp altında methiyeler dizmeniz biraz nahoş bir tavır olmuş. Namazında niyazında kadınlar için belirttiğiniz durumlar erkekler için de geçerli bunu sadece cinsiyetçi bir söyleme dökmeniz çok gereksiz olmuş.Kadın çalışır çalışmaz beni ilgilendirmez.
Ama forum kadınlarının %80 i namazında niyazinda büşralardan oluşuyor.. Sünni İslam'ın önde gideni bayrak tutanı hepsi. Ama bu çalışma mevzusu gelince hepsi inkar ediyor dinin gereklerini. Benim ifrit olduğum olay bu. Ben her sisteme saygı duyar ve uyum sağlarım. Ama kendi içinde tutarlı olacak. Misal şeriata uyan adam KDV vermez. ÖTV bilmez. Dinde zekat sistemi bellidir.
Aslında ifrit olucak birşey yok neden biliyor musun? Çünkü insanlar dini temsil etmez, çünkü dinin temsilcisi dinin kendisidir. İnsanlar örnek olamaz. Ben bir yanlış yaptığım zaman din yanlış mı olucak? Tabiki hayır. Ben Müslümanım diyip her haltı yersem bunun dine leke atmaması lazım. Velhasıl kelam herkesin yaşadığı din kendine. Görmezden gelip en iyisini yaşamak lazım.Kadın çalışır çalışmaz beni ilgilendirmez.
Ama forum kadınlarının %80 i namazında niyazinda büşralardan oluşuyor.. Sünni İslam'ın önde gideni bayrak tutanı hepsi. Ama bu çalışma mevzusu gelince hepsi inkar ediyor dinin gereklerini. Benim ifrit olduğum olay bu. Ben her sisteme saygı duyar ve uyum sağlarım. Ama kendi içinde tutarlı olacak. Misal şeriata uyan adam KDV vermez. ÖTV bilmez. Dinde zekat sistemi bellidir.