Işsizlik ve azalan nüfus problemini çözmek isteyenlere:

Konu sahibi son olarak 805 gün önce görüldü
Kafama takılan tek şey (kadının çalışmayı bırakması) KADIN kadar taş yağdırsın kafanıza yüce rabbim..

Adamlar almanlar 5 10 yılda dünyanın süper gücü oldu .eğer tankları moskova önünde donmasaydi dünyanın en güçlü devleti olacaktı. Yaptıkları uyguladıkları ekonomi paketleri işe yaramış

Son düzenleme:
Kadın düşmanı herkesin başına:D
Erkekler işsiz kalırsa hırsızlık cinayet ve fuhuş artar . Katiller hırsızlar mafya çeteleri erkek. Yada çoğunluğu erkek .ilk önce erkeklere iş bulunsun ki hırsizlik cinayetler azalsin. Toplumda huzur barış artsın. Hanımlarını öldürenlerin çoğunluğu işi olmayan yada işini kaybeden erkekler .

Son düzenleme:
Hapishanelerin çoğunluğu erkek .hep işsiz güçsüz mesleği olmayanlar. İssiz parasız erkek suça yönelir .erkegin işi varsa karısına kızına kızkardeşine annesine de bakar.kadinlar işsiz kalırsa babası abisi kardeşi kocası bakar .erkek işsiz kalırsa babası bile bakmaz .işsizlikten parasızlıktan suça karanlık yollara sapar

Son düzenleme:
Işsiz erkekler türkler evlenmiyor . Kürtler suriyeliler üçer beşer doğuruyor. Böyle devam ederse türkler azınlıkta kalacak .işi olan türk kadınlar işlerini bıraksın. Yerlerine türk erkekler geçsin. Türkleri nüfusu artsın. Yoksa 20 yil sonra suriyeliler ülkeyi yönetecek

Kadın çalışır çalışmaz beni ilgilendirmez.
Ama forum kadınlarının %80 i namazında niyazinda büşralardan oluşuyor.. Sünni İslam'ın önde gideni bayrak tutanı hepsi. Ama bu çalışma mevzusu gelince hepsi inkar ediyor dinin gereklerini. Benim ifrit olduğum olay bu. Ben her sisteme saygı duyar ve uyum sağlarım. Ama kendi içinde tutarlı olacak. Misal şeriata uyan adam KDV vermez. ÖTV bilmez. Dinde zekat sistemi bellidir.

Erkekler işsiz kalırsa hırsızlık cinayet ve fuhuş artar . Katiller hırsızlar mafya çeteleri erkek. Yada çoğunluğu erkek .ilk önce erkeklere iş bulunsun ki hırsizlik cinayetler azalsin. Toplumda huzur barış artsın. Hanımlarını öldürenlerin çoğunluğu işi olmayan yada işini kaybeden erkekler .
Bunların hepsi zaten oluyor ki. Fazla fazla hemde

Ama forum kadınlarının %80 i namazında niyazinda büşralardan oluşuyor.. Sünni İslam'ın önde gideni bayrak tutanı hepsi. Ama bu çalışma mevzusu gelince hepsi inkar ediyor dinin gereklerini. Benim ifrit olduğum olay bu. Ben her sisteme saygı duyar ve uyum sağlarım. Ama kendi içinde tutarlı olacak. Misal şeriata uyan adam KDV vermez. ÖTV bilmez. Dinde zekat sistemi bellidir.
Hocam kadın çalışır, çalışmaz diyerek giriş yapıp altında methiyeler dizmeniz biraz nahoş bir tavır olmuş. Namazında niyazında kadınlar için belirttiğiniz durumlar erkekler için de geçerli bunu sadece cinsiyetçi bir söyleme dökmeniz çok gereksiz olmuş.

1930 yılından itibaren kadınlara verilen hakları hala benimseyemeyen köhneleşmiş zihniyetler yıl 2022 olmuş hala devam ediyor, fikirler sadece beden değiştiriyor. İktidarın yanlış politikalarla yönettiği bu ülkede hepinizin sebep olduğu bu gidişatın bedelini azgın salya, sümüklerle "KADINLAR ÇALIŞMASIN İŞSİZLİK BİTER" söylemleriyle sadece kadınları cezalandıramazsınız.

Toplumdaki mihenk taşı olan yerimizi kabul edeceksiniz. Her alanda çalıştığımızı, birçok kamilden daha iyi çözümler ürettiğimizi, başardığımızı ve gücümüzü artık içselleştireceksiniz.

Aslında ifrit olucak birşey yok neden biliyor musun? Çünkü insanlar dini temsil etmez, çünkü dinin temsilcisi dinin kendisidir. İnsanlar örnek olamaz. Ben bir yanlış yaptığım zaman din yanlış mı olucak? Tabiki hayır. Ben Müslümanım diyip her haltı yersem bunun dine leke atmaması lazım. Velhasıl kelam herkesin yaşadığı din kendine. Görmezden gelip en iyisini yaşamak lazım.

2. Olarak da şeriat kırbaç, kadınlara kölelik sistemi, yada rejim demek değil. Şeriat düzen demektir. Onlar şeriat adı altında İslamiyeti karalamak için böyle şeylere devam ediyorlar. Arap yarımadasını İslamiyet sanmakla Avrupayı medeniyet sanmak aynı hatadır.

• Beğen
Tepkiler: 0
Hitlerin o plotikasi asker yetistirmek icindi sevgili pomak abi.Evde oturup bol bol dogurmasini saglamak.Hatta 10 cocugu olan kadina gercekten rozet takiliyordu.Ona faizsiz kredi felan veriliyordu.
Hayrina yapmadi.
Yani öyle ya da böyle kadin kullanildi.
Savastan sonraki kadinlarin haline de bir bak derim.
"Trümmerfrauen" diye kavramlandirilan hanimlar,elleri ile savasta yikilan Almanyayi ayaga kaldirdilar.Hadi calismasin simdi bu kadinlar.
Kadin is dünyasinda yerini almistir.Bunu kabullenmek zorundasiniz.
Yok erkek bakar eder..yok canim bakmasin biz kendimize bakariz.
Erkeklerin korkusu,erkekliginden feragat edebilmede ytiyor,alan savunmasi cart curt.
Calisamiyosam ne ise yariyorum,bir kadin nasil benim "hakkim" olan pzisyonu alir..hep bi ego savasi.
Erkegin isine gelince kadin gel bana yardim et,gelmeyince de yerimi kapti.
Hem o kadar da korkmayin,Türkiye de haklarin saglanmis olmasina ragmen,kadinlar cogunlukla calismaya yanasmiyor.
Hosuna gidiyor erkek eline bakmak.
Iskandinavya ülkelerine bir bak.Aile kavrami is hayatinda da gecerli..birlik beraberlik,herkes esit...
Fizyplojik anlamda esitlige asla inanmam,psikolojik anlamda da ama is hayatinda esitlik sart..böyle yükselir bir toplum.

Buradan bütün kadin asker ve polislerimizi selamliyorum.

Hitleri moskova soğuğu bozdu .Yoksa otukene kadar alırdı .ismet inonu hitlere selam cakmaya başladı . Hatta iddialar var başta alparslan türkeş gibi subaylar az değil hitlerden örtülü ödenek alıyordu .türkiye de almanyaya baglanirdi .1 . Dünya savaşında almanyaya bağlanmıştık

Ideoloji ayni oldugu icin sempati besliyorlardi birbirlerine.
Franz v.Papen hatta Turancilik ideolojisini benimsemis,Destegini sunmustur.
Almanya ya baglandi da ne oldu?
Simdi Atilla zamanina kadar didikleyebiliriz Alman Türk iliskilerini ama konumuz bu mu? Bdjddjkdl

Sn @kLara
ben değil dinler cinsiyetçi. Yazdıklarım benim değil dinin kuralı. Dindar erkek elbet çalışır dine göre.

Sn @Ela
"Kusursuz olan İslam. müslüman değil"
mottosu çok eski. Yine "gerçek İslam bu değil" lafı da çok klişe.

Dinî pratiklerin bir kısmını kafama göre esnetirim diyen adam, esnetmeyeni gerçek olmamakla suclayamaz.

İki dakikada çöktü bak argumanin.

Geri