Işsizlik ve azalan nüfus problemini çözmek isteyenlere:

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Neymiş rezilligim.
Neymiş zehirli fikrim.
Sen de biliyorsun tutarsız olduğunu.
Çemkirerek iftira atarak zeytinyağı gibi üste çıkamazsın.

Alıntıla nesi yanlış yazdıklarımın. Gerçekler acı dimi.
Niye senin gibi dusunmiyenlere bukadar zehirlisin sen? Hayir yani sekerinmi dusuruyor aniden panik atakmi geciriyorsun soylede bilelim

Her b*ku belirleyen biz erkekleriz. Başka bir b*kta bilmeyiz vallahi. Dünyadaki erkek hakimiyetinin bir göstergesi. Neyseki yüce yaradan her şeyi biz erkekler için yaratmış gdkölgg

Niye senin gibi dusunmiyenlere bukadar zehirlisin sen? Hayir yani sekerinmi dusuruyor aniden panik atakmi geciriyorsun soylede bilelim
Yalan söylüyorsun.
Düşünceler inançlar ile ilgili hiç bişey demedim. Hatta sahip çıktım. Cevap veremeyince hemen yok zehirli yok başka fikirlere saygısız. ..

iftiracisin.

Göster ya. Ya göster yazdiklarimdan ya da özür dile forumdan.

Gösteremezsin. Çaresizsin. Onun için asıl sen saldırgansın. Ben sakinim. Çünkü haklı ve güçlüyüm.

Evet panik atak bu... yanindayim yaninda.. sakin ol..bi su ic gel.. bide ruzgari yapistir yuzune.... neyse bi yandan ben bi yandan publisher..ee tabii agir geldi senin o kalbine.. tmm

Bak misal Süreyya akıllı. Gireceği girmeyeceği topu iyi biliyor. Asla sezenin durumuna düşmüyor.

Kadın çalışır çalışmaz beni ilgilendirmez.
Ama forum kadınlarının %80 i namazında niyazinda büşralardan oluşuyor.. Sünni İslam'ın önde gideni bayrak tutanı hepsi. Ama bu çalışma mevzusu gelince hepsi inkar ediyor dinin gereklerini. Benim ifrit olduğum olay bu. Ben her sisteme saygı duyar ve uyum sağlarım. Ama kendi içinde tutarlı olacak. Misal şeriata uyan adam KDV vermez. ÖTV bilmez. Dinde zekat sistemi bellidir.
Hocam, islamın kadına bakış açısı malum ama çalışmalarıyla ilgili konu biraz muammadır. Çünkü bildiğim kadarıyla bu yönde bir hadis veya rivayet yok.
Hal böyle olunca çalışma mevzusunda senin referans aldığın kaynak nedir? Günümüzdeki islam ulemaları mı, hadisler mi, rivayetler mi? Tabii bir ihtimal kendi bildiklerin mi?

Kavga etmeyin Erbaş'a sorun o size söyler eğriyi, doğruyu,....

Climax arap kültürü ile yetismedim ben.
Top mop bununla alakasi yok.
Yazdiklarin bana hitap etmiyor,bu kadar.
Sen kültür ile dogmatik ideolojiyi karistiriyorsun,hepsi bu.

Climax arap kültürü ile yetismedim ben.
Top mop bununla alakasi yok.
Yazdiklarin bana hitap etmiyor,bu kadar.
Sen kültür ile dogmatik ideolojiyi karistiriyorsun,hepsi bu.
Bak bana bunlarla gel. Dogmatik ideoloji kültürü şekillendiriyor

Geri