In my last dream

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Gördüğüm rüyayı sabah ilk uyandığımda hatırlasam bile birkaç sonra unutuyorum.
Dur en güzelini okumadın :)

Bi masada oturuyorum. Adamın biri elimdeki telefondan bir video izletiyor bana ama sık sık durdurup kendince yorumlar yapıp dikkat etmem gereken yerleri söylüyor heyecanla. Ama videonun ne hakkında olduğunu şu an hatırlamıyorum. Bir kadın yaklaşıyor ve "Ali bey salı pazarındayamış, araç bulamamış. Aynı yerde oturuyorsunuz, geçerken onu da alır mısınız" dedi. Tabi dedim ve videoya döndüm. Kadın birşeyler daha anlatmaya çalıştı. "bak burda işimiz var meşgulüm, daha sonra" dedim. Ama kadın susmuyor ve onu dinlemem konusunda ısrar ediyordu. Kalkıp omuzlarından tutup ittim "sana daha sonra dedim!" diye çıkmıştım.

Birden arabanın içinde buldum kendimi. Tren garının yanıydı. İnsanlar akın halinde trenden iniyordu. Elinde şemsiye, üzerinde krem rengi bir trençkotla sarışın bir kadın yanaştı arabanın yanına. Sertçe kapıyı açmaya çalıştı. Kilitli olduğu için önce açamadı ama üçüncü denemede kapıyı açmayı başardı. "Hadi gidelim" dedi, oturmaya çalıştı sağ koltuğa. "Siz kimsiniz inin derhal arabamdan" dedim. Birden bağırmaya başladı " bu adam beni buraya kadar çağırdı, şimdi de paramı vermiyor!" diye. İnsanlar bana tepki gösterdi "eskortun parasını vereceksin" diye. Ya arkadaş ne eskortu ne çağırması ne parası! Kalabalık laf dinleyecek gibi değildi. Oradan kaçmak için bastım gaza. İnsan kalabalığında kimseye çarpmamak için dikkatli olmalıydim. Onları atlattım ama otomatik kapı vardı ve kapanmak üzereydi. Hızlandım ve çarparak da olsa geçmeyi başardım.
Mahalleye geldiğimde güneş batmak üzereydi. Herkes sokaktaydı. Beni bekliyorlarmış. "Başına gelenleri duyduk çok üzüldük, geçmiş olsun" gibi şeyler söylüyorlardi.

Eve girdiğimde tüm akrabalar oradaydı. İçlerinde çoktan ölmüş olanlar da vardı. Salonda yerde kırmızı bir İran halısı vardı. Üzerine uzandım. Sadece uyumak istiyordum. Yan odadan kızımın sesi geliyordu. "neymiş, benim yüzümden morali bozulmuş da finallerde sıfır çekmiş. Bana ne ya, salak bu kız yemin ederim" diye bağırıyordu.

Bi masada oturuyorum. Adamın biri elimdeki telefondan bir video izletiyor bana ama sık sık durdurup kendince yorumlar yapıp dikkat etmem gereken yerleri söylüyor heyecanla. Ama videonun ne hakkında olduğunu şu an hatırlamıyorum. Bir kadın yaklaşıyor ve "Ali bey salı pazarındayamış, araç bulamamış. Aynı yerde oturuyorsunuz, geçerken onu da alır mısınız" dedi. Tabi dedim ve videoya döndüm. Kadın birşeyler daha anlatmaya çalıştı. "bak burda işimiz var meşgulüm, daha sonra" dedim. Ama kadın susmuyor ve onu dinlemem konusunda ısrar ediyordu. Kalkıp omuzlarından tutup ittim "sana daha sonra dedim!" diye çıkmıştım.

Birden arabanın içinde buldum kendimi. Tren garının yanıydı. İnsanlar akın halinde trenden iniyordu. Elinde şemsiye, üzerinde krem rengi bir trençkotla sarışın bir kadın yanaştı arabanın yanına. Sertçe kapıyı açmaya çalıştı. Kilitli olduğu için önce açamadı ama üçüncü denemede kapıyı açmayı başardı. "Hadi gidelim" dedi, oturmaya çalıştı sağ koltuğa. "Siz kimsiniz inin derhal arabamdan" dedim. Birden bağırmaya başladı " bu adam beni buraya kadar çağırdı, şimdi de paramı vermiyor!" diye. İnsanlar bana tepki gösterdi "eskortun parasını vereceksin" diye. Ya arkadaş ne eskortu ne çağırması ne parası! Kalabalık laf dinleyecek gibi değildi. Oradan kaçmak için bastım gaza. İnsan kalabalığında kimseye çarpmamak için dikkatli olmalıydim. Onları atlattım ama otomatik kapı vardı ve kapanmak üzereydi. Hızlandım ve çarparak da olsa geçmeyi başardım.
Mahalleye geldiğimde güneş batmak üzereydi. Herkes sokaktaydı. Beni bekliyorlarmış. "Başına gelenleri duyduk çok üzüldük, geçmiş olsun" gibi şeyler söylüyorlardi.

Eve girdiğimde tüm akrabalar oradaydı. İçlerinde çoktan ölmüş olanlar da vardı. Salonda yerde kırmızı bir İran halısı vardı. Üzerine uzandım. Sadece uyumak istiyordum. Yan odadan kızımın sesi geliyordu. "neymiş, benim yüzümden morali bozulmuş da finallerde sıfır çekmiş. Bana ne ya, salak bu kız yemin ederim" diye bağırıyordu.
Nasıl bir bilinçaltı var sende?:) Fantastik film gibi rüyalar, ben ise ne olduğunu bile hatırlamıyorum.:)

@climax

Kontrollü rüya için ne kadar çalışma yapmak gerekiyor?

Rüyada şayet farkına varırsan "rüyada mıyım?" diye soracaksın diyorlar, doğru bilgi mi?

@climax

Kontrollü rüya için ne kadar çalışma yapmak gerekiyor?

Rüyada şayet farkına varırsan "rüyada mıyım?" diye soracaksın diyorlar, doğru bilgi mi?
Valla o her zaman yemiyor. Saçmalık veya farklılık olduğunu fark edersen "aha bu rüya" diyosun bazen. Mesela bir ruyamda ben bir saksı çiçeğinin olmasi gereken yer dışında görünce rüyada olduğumu anlamıştım. Ya uyanmaya çalışirsin yada yönlendirmeye. Ama pengueni görüntülü arayıp da bunu saçma bulmadığın da oldu.

Yani bu öğrenilecek bişey degil.

Rüya değil bildiğin aksiyon macera filmi kjkjkj senarist olabilir misiniz hocam ?

Dün ne gördüm bak @Ahura
Vergi memuruymuşum. Evlere gidip mal beyanı dışında eşya var mı diye bakıyorum. Masada suberb anahtarı var. Adama "bu elegance paket mi" diyorum. Evet diyo. O zaman ek vergi vermen lazım diyorum. Adam da yazık "hangi paket olsa ek vergi vermezdim" diyo. Joy paket olsa vermezdin diyorum. O da diyo ki "iyi de skodada joy paket diye bi paket yok, ki Renault'da var"

Hahahhah şaka gibi yaaa :)

Kabus görme olasılığım çok düşüktür, hayatım boyunca birkaç kez gördüm ancak güzel rüya sayım çok daha fazla olsa da ilk uyandığım zaman aklımda olanı kısa sürede unutuyorum.

Toplaşın rüya var

Orta Avrupa'da trendeyim. Doğuya gidiyoruz. Sanırım bu bir gezi turu. Kadınlı erkekli kalabalık bir grup. Herkes birbirini tanıyor. Ya önceden arkadaşlar yada yolculukta tanıştılar, bilemiyorum. Espriler şakalar.. herkes çok mutlu. Kırmızı şapkalı bir kadın boynuma sarılıyor. "Vakti geldi" diyor ve valizini uzatıyor bana. Büyükçe bir valiz ve üzeri imzalarla dolu. Ne yapmam gerektiği anlayamıyorum. Herkes durmuş bana bakıyor ve "hadi kır kır" diye tezahürat yapıyorlar. Kırmızı başlıklı kadın ellerini kavuşturmus gözleri nemli heyecanla beni bekliyor.
"Özür dilerim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum " dedim. Kadın da "biz gelenek olarak sevgililerimize valiz üzerine imza attırırız. Ama hayatımızı sonsuza dek birleştirmek istediğiniz kişiyle karşılaşınca ondan o valizi parçalanmasını isteriz" dedi.
Ulan ne saçma bişey. Nasıl bir kumpas! "Ben hiç bişey kırmayacağım, özür dilerim, yapamam" dedim. Kadın da agresif bir şekilde "o zaman imza zamanı" dedi ve beni kompartmana itti. Kuşetin üzerine düştüm. Bana yaklaşırken kıyafetlerini çıkartmaya başlamıştı bile.

Yağmurlu bir akşam trafikteyim.
Biraz acele ediyorum, kızımı metrodan alıp eve geçeceğim.
Dönel (döner diyen de var) kavşaktayım. Bana yeşil yanıyor, hızlanıyorum tam o sırada dört yaya atlıyor yola. Aniden direksiyonu göbeğe kırıyorum. Araba kaldırımdan atlıyor ve çimlerin ortasında duruyor. Araçtan iniyorum. Nefes almakta zorluk çektiğim için yere uzanıyorum. Etrafımı insanlar sarıyor. 112 yi arayın falan diyor bir kadın. Diğerleri yakamı açıp rahat nefes almamı sağlamaya çalışıyor. Yağmur yüzüme yüzüme yağmaya devam ederken bir çingene çiçekçi kadın yaklaşıyor yanima;

"Abe güllerin üç tanesi sadece ikiyüz lira, almaz mısın?"

Yağmurlu bir akşam trafikteyim.
Biraz acele ediyorum, kızımı metrodan alıp eve geçeceğim.
Dönel (döner diyen de var) kavşaktayım. Bana yeşil yanıyor, hızlanıyorum tam o sırada dört yaya atlıyor yola. Aniden direksiyonu göbeğe kırıyorum. Araba kaldırımdan atlıyor ve çimlerin ortasında duruyor. Araçtan iniyorum. Nefes almakta zorluk çektiğim için yere uzanıyorum. Etrafımı insanlar sarıyor. 112 yi arayın falan diyor bir kadın. Diğerleri yakamı açıp rahat nefes almamı sağlamaya çalışıyor. Yağmur yüzüme yüzüme yağmaya devam ederken bir çingene çiçekçi kadın yaklaşıyor yanima;

"Abe güllerin üç tanesi sadece ikiyüz lira, almaz mısın?"
Tam odaklanamamışsın bişey eksik gibi
(Suni teneffüs ) kjkjkjkj

Netflix dizilerine uyarlanir

pilot bölümüyle seni içine çeken, devamı güzel olan fakat finali kötü olan diziler gibi. climax hocam rüyalarının kalitesi gün geçtikçe düşüyor.

Geri