In my last dream

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
@juju burun tıkanıklığı olabilir.
Reflü olabilir.
Şişmansan uyku apnen olabilir. Şişman misin :)
Hicbiri yok hocam. 20 yildir ayni boyle. Gecenlerde de uykudan ciglik cigliga uyan sen. Kapiyi ac disari cik. Kendime 1-2 dk sonradan geldim. Hatirlamiyorum bile. Benim heralde uykuyla sorunum var.. cli yi de kirmizi oda doktoruna benzettik ama neyse artik:(

Hicbiri yok hocam. 20 yildir ayni boyle. Gecenlerde de uykudan ciglik cigliga uyan sen. Kapiyi ac disari cik. Kendime 1-2 dk sonradan geldim. Hatirlamiyorum bile. Benim heralde uykuyla sorunum var.. cli yi de kirmizi oda doktoruna benzettik ama neyse artik:(
Benim yazmadığım 192 paragraflık yazıları nasıl okuduğunu şimdi daha iyi anladım @juju cuğum.
Şaka bir yana geçmiş olsun.

@climax hayda... her yerde teröristtik bir uykuda olmadığımız kaldı. tedavisi var mı yoksa böyle kendimi başka yerlerde bulmaya devam edecek miyim:(
en iyisi ben 19 tarikatına üye olayım onlar tedavi ederler beni.

@juju polisomnografi yapılması gerekir. Elbette tedavisi var

Biliyorsunuz canlı rüyalar görürüm. Dün geceki fena değildi. Paylaşayım dedim. Rüya bizden yorum sizden;

"Hadi uyan, geç kaldık" dedi göğüs hastalıkları uzmanı arkadaşım Nihat.
Üzerini giyiniyor hızlı hızlı. Etraf dağınık, şarj kabloları ve detayını hatırlamadığım ıvır zıvır var yerlerde. Odanın bir duvarı tamamen cam. Yüksek bir bina. Şehir ayaklarımın altında. Muhtemelen rezidans dairesi. Puslu bir sabah.

Etrafı toplamaya çalışıyorum. "iyi oldu, yıllardır İzmir'desin. (İzmir ne alaka?) Mal sahibiyle de muhabbetin varmış. Tek gitmemiş olacağım" dedi arkadaşım.

O esnada bir kadın girdi içeri (lan bu nerden çıktı, bu da mı bende kaldı, sonra mı geldi hiç bilmiyorum ama o an garipsemedim bu durumu) ve "bugünkü programınız Nihat bey" dedi ve bir klasör uzattı bizimkine.. "teşekkür ederim Deniz" dedi ve kadını dudağından öptü. Vay anasını dedim. Sekreteriyle yatıyor bu demek ki diye düşündüm.

Kadın odadan çıkınca Nihat "bu forum AVM yakın degil mi buraya" dedi. Lan forum AVM neresi öyle bir yer mi var hiç bir fikrim yok ama navigasyonla giderim zaten diye düşündüm ve "yhaa İzmir'de her yer her yere yakın zaten" diye espri yapıp geçiştirdim soruyu.

"Sen bilmezsin, halı yıkama işinde kirişsiz kolonsuz dükkanlar kullanırız biz. Buradaki dükkanlar tam bizim işe göre" dedi. Eğer dükkan fiyatında anlaşırsak buraya şube açacağım ve burada kalacağım, geri dönmeyeceğim" dedi. Doktor adamın halı yıkama ile ne alakası olabilirdi ki?

..Sonra rüya koptu.

Ortaokul yıllarında cep dergileri dönemine gittim bir an okumaya başlayınca… hayal kırıklığı olmadı değil biraz..

rüyanın başlangıcı uysallar gibiymiş, sonuna doğru işler değişiyor.
izmir'in güzel kızlarını toplayıp, halı yıkatırken izleyip izleyip göğsüm sıkışıyor diyecek herhalde yılan nihat. yapar mı öyle şeyler?

Bilinçaltın uyandığındaki düşüncelerinle paralel gidiyor. Bir yerde patlak vermen ve yaşaman gereken adrenalinin peşine düşmen gerekiyor yoksa bu rüyanın bahar candana kadar yolu var hocam.d

Iyi kamyon saglam kalmis .p

climax hocamdan daha kaliteli rüyalar beklerdim. bekleneni veremedi.

Yine rüya var arkadaşlar dinleyelim feyzalalım insaAllah;

..Anadoluda küçük bir ilçedeyim sanki. Yağmur çiseliyo. Kış. Saat geç değil ama hava zifiri karanlık. Bir kadın var, siyah uzun saçlı. Koyu renk bir trençkot giymiş. Karanlıkta en belirgin olan kullandığı kırmızı ruj. "İki saat sonra alırım seni" diyip ayrılıyorum yanından. onu akşam yemeğine çıkartacagım tek bildiğim bu. Ama neredeyim, bu kadın kim, nereye gideceğiz yemeğe hiç birsey bilmiyorum. Lan rezil olmayalım bari diye arabayla sokaklarda dolaşıyorum lüks bir restoran var mı diye. Ama yok! En düzgün görünümlü mekana giriyor ve etrafı süzüyorum. Tavandan masalara su damlıyor ve insanlar yemeğe devam ediyorlar! Bu ne rezalet diyecek oluyorum mağara adamı kadar kıllı bir garson "konsepimiz bu, yağmur altında akşam yemeği" diyor. Nefesim daralıyor dışarı çıkıyorum. Cadde kalabaliklaşmış.. insanlar üçerli beşerli gruplar halinde hem yürüyor hem muhabbet ediyorlar. Herkes saçma bir şekilde mutlu. Kahkalarar espriler.. dikkatli bakınca tüm insanları tanıdığımı farkediyorum. Kimi liseden kimi fakülteden kimi çalıştığım yerlerden kimi askerlikten.. fakat bu insanlarin birbirini tanıması imkansız diyorum. Bunlar nasıl tek caddede toplandı.. aha diyorum. Bu lanet olası bir rüya! .. uyan!

Geri