İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 61 gün önce görüldü
Zef bedewım, delalım, xwaşıkım şêrinım....

Çok güzelsin alımlıyım tatlıyım.. dd

Üzüntülü bişey yazsam imzam nedeni ile kendime gülmüş olurum en güzeli değiştirmek .d

Aa yarina da pişi siparişi aldım 🙄 ben böyle düşünmemiştim ya niye böyle oldu ki şimdi 🤔 nerede hata yaptik

pazar kahvaltısını evde değilde sahilde bir kayanın dibinde simit ve üçgen peynirle yapan herkese sevgiler saygılar...

Evet mesela başta kendimi mutlu etmedim .p
bizim bi akrabamiz bardi, Suna yengemiz. üç dört sene önce rahmetli oldu. kadının şöyle bir özelliği vardı. ancak ibrahim peygamber gibilere nasib edilen bir sofra zenginliği verilmiş kadına. öyle zengin olmamasına rağmen, üstelik tüm hayatı kilo problemleriyle gecmesine ve gariptir fazla da yiyen bir insan olmamasına rağmen, beş dakikaligina ugrasan aninda inanilmaz bir sofra kurma yetenegine sahipti.

üstelik... sofrada etler, sarmalar, pastalar, her şey iç içe ve cok zengin bir sofra olmasına rağmen, sitem ettiği tek şey "neden kete yemediniz" olurdu jffkdndk ya Suna yenge onca şey arasidnan neden keteye mı kırılıyorsun .d Allah rahmet eylesin, nereden baksan 30-40 sene bu sofralarda milletin karnını doyurdu.

bizim bi akrabamiz bardi, Suna yengemiz. üç dört sene önce rahmetli oldu. kadının şöyle bir özelliği vardı. ancak ibrahim peygamber gibilere nasib edilen bir sofra zenginliği verilmiş kadına. öyle zengin olmamasına rağmen, üstelik tüm hayatı kilo problemleriyle gecmesine ve gariptir fazla da yiyen bir insan olmamasına rağmen, beş dakikaligina ugrasan aninda inanilmaz bir sofra kurma yetenegine sahipti.

üstelik... sofrada etler, sarmalar, pastalar, her şey iç içe ve cok zengin bir sofra olmasına rağmen, sitem ettiği tek şey "neden kete yemediniz" olurdu jffkdndk ya Suna yenge onca şey arasidnan neden keteye mı kırılıyorsun .d Allah rahmet eylesin, nereden baksan 30-40 sene bu sofralarda milletin karnını doyurdu.

Biraz anneme benzettim.
Ama daha cok Sati halaya. Sofrasi cok zengin degildi belki ama gönlü cok zengindi, sofraya koydugu kadar da yolumuza hazirlardi bizi cok guzel agirlardi. Allah rahmet eylesin. Suna yengeye de. Guzel sofralarda agirlansinlar.

Geri