Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yalnız j değil ş yle 😁 sondaki j ş olcak dd fıstığım😘Bugün Kürt fıstığı oldum😘 rojbaj ay ben Antep fıstığıyım rojbaj balküplerim 🥰
J olunca küfür olmadıysa sorun değil bence nildoşça yavrum o 😂😂Yalnız j değil ş yle 😁
Yok yok kufur değil de biraz şiven kaymış gibi hahaJ olunca küfür olmadıysa sorun değil bence nildoşça yavrum o 😂😂
Evet zor ben bile çok zorlanıyorum konuşurken yazarken hahaÇok zor dil biraz çalışmam lazım 🥺😔
sen Özlem abla değilsin herkesi mutlu edemezsinBugün cocuklara pişi yaptim. Saskinliktan ne yapacaklarini sasirdi yavrucaklar.
Onlara bidaha bunu yaşatmamak icin zirvede birakiyim diyorum bugun 🤔😄
sen Özlem abla değilsin herkesi mutlu edemezsin
bizim bi akrabamiz bardi, Suna yengemiz. üç dört sene önce rahmetli oldu. kadının şöyle bir özelliği vardı. ancak ibrahim peygamber gibilere nasib edilen bir sofra zenginliği verilmiş kadına. öyle zengin olmamasına rağmen, üstelik tüm hayatı kilo problemleriyle gecmesine ve gariptir fazla da yiyen bir insan olmamasına rağmen, beş dakikaligina ugrasan aninda inanilmaz bir sofra kurma yetenegine sahipti.Evet mesela başta kendimi mutlu etmedim .p
bizim bi akrabamiz bardi, Suna yengemiz. üç dört sene önce rahmetli oldu. kadının şöyle bir özelliği vardı. ancak ibrahim peygamber gibilere nasib edilen bir sofra zenginliği verilmiş kadına. öyle zengin olmamasına rağmen, üstelik tüm hayatı kilo problemleriyle gecmesine ve gariptir fazla da yiyen bir insan olmamasına rağmen, beş dakikaligina ugrasan aninda inanilmaz bir sofra kurma yetenegine sahipti.
üstelik... sofrada etler, sarmalar, pastalar, her şey iç içe ve cok zengin bir sofra olmasına rağmen, sitem ettiği tek şey "neden kete yemediniz" olurdu jffkdndk ya Suna yenge onca şey arasidnan neden keteye mı kırılıyorsun .d Allah rahmet eylesin, nereden baksan 30-40 sene bu sofralarda milletin karnını doyurdu.