BirDevrinSonu
Üye
bu kimsenin sevgisine inanamama durumunu nasıl çözeriz ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Deniz kızı götürsen o benim kaptan🥰😻🍒Ekli dosyayı görüntüle 137075
maviderinliklerde geçen 13. ay..
yarınlar bu günlerden daha güzel olacak inşallah..
yaşasın , var olsun emekçiler..
Cehape"yi izle, izlerken birde bunlar iktidar olsaydı diye hayal et. En az 2ay uyku yok. Cehape uykularını bile çalar🤣🤣🤣Bu gece korku filmi gecesi olsun önerilerinizi bekliorum .s
Günün en anlamlı cümlesi buai yapmayın olmuyor o başka insan yaratıyor kendinizi atın da beğenelim 🥰😻💕
Ailenizin avukatı buradaKürt kızı güldürme kahkaha atıp püskürmek üzereyim zor tutuyom kendimi 😂😂😂
Sitede kedi sevenler ve sevmeyenler site Whatsapp grubunda dün gece kavgaya tutuştu. Site yönetimi yazışmaları engelleyince konu mahkemelik olmuş😂😂 ben iki gruba da kap kap yapıp gazlıyorum🥰
İyi bir avukata ihtiyaçları var 😂😂😂
kartını at sponsor olayım 😂😂Ailenizin avukatı burada
Kötülerin dostu![]()
Çabuk ikna oldun korktum senden 😁kartını at sponsor olayım 😂😂
Üstünden para kazancam sponsor dedim benim mahkemelik işim yok iki gruba da avukat pazarlığı yapcam😂😂Çabuk ikna oldun korktum senden 😁
Üstünden para kazanacam demek bile korkuya yetiyor 😁😁😁Üstünden para kazancam sponsor dedim benim mahkemelik işim yok iki gruba da avukat pazarlığı yapcam😂😂
Çocukluk arkadaşlarım
Yoo yanlış anlamadım tahmin ettim böyle bir şey olduğunu@Kürt Kedisi
Tüm çocukluğum Kürt mahallesinde geçti. Hep güzel anılar biriktirdim. Böyle yazmamın sebebi budur yanlış anlaşılmasın lütfen.
Tamamdır teşekkür ederim.Yoo yanlış anlamadım tahmin ettim böyle bir şey olduğunu