Lila
Platin Üye
Instagram temizliği de yaptım Allah sonumu hayır etsin gelenler geldi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nick ver bari nilda ya böyle heyecanlı olmuyor 🤪ai yapmayın olmuyor o başka insan yaratıyor kendinizi atın da beğenelim 🥰😻💕
Benide silmişsin üzdün...Instagram temizliği de yaptım Allah sonumu hayır etsin gelenler geldi
Evinde yılan besleyenlerin çoğunun psikolojik sorunu var benceBir insan evde neden piton yılanı besler
Çok anlamıyorum gerçekten pes diyorum sadeceEvinde yılan besleyenlerin çoğunun psikolojik sorunu var bence
akraba sevgisinden olabilirBir insan evde neden piton yılanı besler
Her yanlarımız ağrıyor Shini,koşturma bizi….Bu, etkinlik yaptiracak arkadas kimdi? HHA’dan ornek alalim, spor etkinligi olsun. Ya yuruyus ya baska bir sey, yazi guzel bitirelim bari .pp
Sayfalardan siliyoruz da kalpten silememek en kötüsüBenide silmişsin üzdün...
Ben de oyle son 5 gunde 100 bin adima yakin attim ama kosmadan, yuruyuslu guzel guzel olsun : ))Her yanlarımız ağrıyor Shini,koşturma bizi….
100 bin mi… benim 5 günde 15bin adımım ya var ya yok….bisiklet süreceksek varım ama…..Ben de oyle son 5 gunde 100 bin adima yakin attim ama kosmadan, yuruyuslu guzel guzel olsun : ))
Bisikletim yok benim, olsa binelim : )) Ona da varim. Kosmam ama kosuya karsi alerjim var : ))100 bin mi… benim 5 günde 15bin adımım ya var ya yok….bisiklet süreceksek varım ama…..
Bir de sen nasil yoruldun ya 15 bin adimla Anna hanimcim?100 bin mi… benim 5 günde 15bin adımım ya var ya yok….bisiklet süreceksek varım ama…..
Güllük 2bin adım atarım.. 2bini geçersem ağlarım slj öyle çok yorulmayı sevmem narinim… Sibel can gibi düşün beni…..Bisikletim yok benim, olsa binelim : )) Ona da varim. Kosmam ama kosuya karsi alerjim var : ))
Bir de sen nasil yoruldun ya 15 bin adimla Anna hanimcim?