İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 61 gün önce görüldü
Bu, etkinlik yaptiracak arkadas kimdi? HHA’dan ornek alalim, spor etkinligi olsun. Ya yuruyus ya baska bir sey, yazi guzel bitirelim bari .pp

Ailemizde veya çevremizde mutlaka rastlarız ki bazı insanlar dert anlatmaya asla müsait değillerdir. Dertten kasıt mesela bir cenaze, bir hastalık, bir sorun vesaire adı her ne olursa. Canım sıkkın sonra konuşalım dersin, o an söylemedin diye öyle hallere girer ki, söyledikleri veya yaptıklarıyla seni canavara dönüştürür ve tepkilerinin boyutunu bile belirlemeye kalkar. Cenazen olsa cenazeni unuttururlar. Son birkaç nefesim kaldı desen bile kendilerini ön plana atıp dikkat çekmek için nefesini bile çok görürler sana. Napıyoruz? Bi yerden sonra ipini gevsetiyoruz.

Ailemizde veya cevremizde mutlaka rastlariz bazi insanlar dert anlatmaya çok musaitlerdir. O insanlari ertelemeyin, derdinizi anlatin kurtulun. Yok canim sıkkın yok bilmem ne öyle hallere girmeyin. Napiyoruz? Derdimizi anlatiyoruz, dert dinleyenleri seviyoruz 🤗

Ay uzatamiycam daha fazla, yoruldum .p

Bir insan evde neden piton yılanı besler

Koynumda besleyeceğime evde beslerim daha iyi. ;d

Benide silmişsin üzdün...
Sayfalardan siliyoruz da kalpten silememek en kötüsü

Çok kişi gitti çok kişi geldi ama eski dostumun yeri kimse tutamıyor ya birkaç gündür de aklımda
Yazmak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor bir an önce çalışmam lazım o zaman kafam konuşmuyor gkgkgkgk

Rahatlık battı.Başka açıklaması yok

Belamı aradigimi düşünüyorum nedense aksjjss
Çamaşır makinesinden yazmışlar bizden alakalı bir şey değil sizi şu numarayı yönlendiriyoruz vallahi sinirlenmemek için uğraşıyorum ama la havle
Mor yaptığım saçımı gidip yıkayayım en hayırlısı o

Bisikletim yok benim, olsa binelim : )) Ona da varim. Kosmam ama kosuya karsi alerjim var : ))

Bir de sen nasil yoruldun ya 15 bin adimla Anna hanimcim?
Güllük 2bin adım atarım.. 2bini geçersem ağlarım slj öyle çok yorulmayı sevmem narinim… Sibel can gibi düşün beni…..

Geri