İçinden Geçeni Söyle

Ahura

Altın Üye
Bize kalbiniz gibi tertemiz bir sayfa açtığınız için çohh merci yönetim kalbimi bu şekilde kazananilirsiniz evet ljkhkhjmhkjkjhkh

Melodram

Özel Üye
Melodramin 7 cocuklu ruyasini ekleyelim hemen buraya ( 7 mi 11 mi tam animsamiyorum :D )
IMG_1474.jpeg

senin için buldum, ne 7 ne 11 tam tamına 8 tane cillop gibi kız… 4 yıl geçmiş üzerinden şu an okurken yine moralim bozuldu, rüyanın duygusuna girdim… allahım isteyenlere nasip etsin bana 1 (bir) tane yeter… :emoji_unamused:
not: karne günleri benim ağzımı bağlayın… hiçbir çocuk vıcık vıcık değildir… (daha geçenlerde 23 nisan’da aynısını dememiş gibisjsj)

yoSun

Yönetici
Developer

Melodram

Özel Üye
forumda da karikatür yasaklanması çok iyi olmuş… aklımda canlanan ama içeriğini yazıp bulamadığım bir sürü karikatür oluyordu, hafızamdan utanıyordum. sayenizde hafızamdan utanmaktan kurtulmuş oldum… bütün karikatür mü yasak @yoSun hanım? ucundan atınca da telif mi yoksa? sonuçta youtube’da bile 15 saniye şarkı çalmaya izin var…

Plesk

Özel Üye
arkadaşın çocuğu seneye birinci sınıfa başlayacak. okul yönetimiyle görüşmüşler, devlet okulunun kayıt için istediği para 150 bin. o da öğretmen tanıdığı indirimiyle. 200 bin lira kayıt parası alıyorlarmış. bu bildiğin yolsuzluk, buradan para yiyorlar. veren, alan herkes bu duruma sessiz kalıyor. çok ilginç.

Lena

Altın Üye
uzun zaman sonra bi uyumuşum arkadşlr. neredeyse 12 saat.. uuh. çok güzel, huzurlu uyandım…..
günaydın….

Larien

Elmas Üye
Chelt'in yazdigini anlamadim, amert gibi hissetmek nasil bir duygu simdi anladim

Nilü, soru cevap bölümüne açtığın konuların başlıklarının yanına, o yeşil simgeyi koyabilirsin, bunu söylüyor. (Daha önce açtığın bir konu varsa da, düzenle kısmından yine simgeyi ekleyebileceğini belirtiyor)

Üst Alt