Melodramin 7 cocuklu ruyasini ekleyelim hemen buraya ( 7 mi 11 mi tam animsamiyorum)
Tebessüm ettim yine...Ekli dosyayı görüntüle 96908
senin için buldum, ne 7 ne 11 tam tamına 8 tane cillop gibi kız… 4 yıl geçmiş üzerinden şu an okurken yine moralim bozuldu, rüyanın duygusuna girdim… allahım isteyenlere nasip etsin bana 1 (bir) tane yeter…![]()
sizin sülale erkek doğurmaya meyilli zaten, al canım senin olsun… kaldı 6…Tebessüm ettim yine...
Pardon 2 tanesini ben alabilir miyim?
doğurgan bir sülaleyiz biz napalım :=)sizin sülale erkek doğurmaya meyilli zaten, al canım senin olsun… kaldı 6…
Chelt'in yazdigini anlamadim, amert gibi hissetmek nasil bir duygu simdi anladim
Hangi bolum hangi yesil simge....Nilü, soru cevap bölümüne açtığın konuların başlıklarının yanına, o yeşil simgeyi koyabilirsin, bunu söylüyor.
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.