İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 61 gün önce görüldü
yan caddeye bile arabayla giden biri olarak ben sağlıklı bir örnek olmam ama genel olarak bakarsak shini sallıyor gibi geldi bana. beş günü 70-80 km ile nasıl kapatıyor. ayak mı kalır ona.

Ben yine konserdeyim bu grubun tipleri kader kendileri de kötü ama kadın dayanışması için azcık görünüp sıyrılacağım 😂😂

Ay allahım yine iyilik meleğiyim🥰🎀

Nick ver bari nilda ya böyle heyecanlı olmuyor 🤪
Ay kuzum olmaz şimdi ben paspalların konserindeyim 😂😂

Ekli dosyalar

• IMG_9721.jpeg
    IMG_9721.jpeg
    254.7 KB · Görüntüleme: 5
  • Kahkaha
Tepkiler: ne
yan caddeye bile arabayla giden biri olarak ben sağlıklı bir örnek olmam ama genel olarak bakarsak shini sallıyor gibi geldi bana. beş günü 70-80 km ile nasıl kapatıyor. ayak mı kalır ona.

Senin cildin çok sağlıklı görünüyordu.. ne sürüyorsun….

: )) kalmadi zaten, ayaklarima kara sular indi. Normalim de bu degil, sadece yeni bir yerdeydim o yuzden. Normalde 7-8 bin adim arasi atmaya calisiyorum.

tunalıda kadınlar bile ellerinde tel ile maç izliyor🥰 ay kimin ki maç 😂😂

İspanya ikinci devreye hızlı başlayabilir. Arjantin tarafı bu maçı penaltı vuruşlarına taşımaya çalışmaktan başka bir şey yapamaz gibi duruyor. İspanya saha yerleşimini iyi yaparak top oynatmayacak.

Geri