İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 61 gün önce görüldü
Bazı temel şeyleri oturtmakta geç kalınmış demiştim şefe. Duzeltilebileceğini hiç sanmıyorum, aksine işlerin daha kötüye gideceğini düşünüyorum. Ortaya atıp durduğunuz geçen sene şöyleydi böyleydi savına da lüzumsuz bir şekilde güveniyorsunuz. Söylediklerime alındı, bir hafta boyunca bana trip attı. Muhtemelen benim patavatsız olduğumu da düşündü. Lakin şimdi mutfakta küplere biniyor. Çünkü çocuklar işi yetiştiremediklerinden hep bir panik hâlinde oluyorlar. Panik yaptıkça da mütemadiyen dağınık çalışıyorlar. Neyi nereye koyduklarını unutuyorlar, döküp saçıyor ve kendilerine iş çıkarıyorlar, bocalıyor da bocalıyorlar.

bilenler bilir, tam bir yutup manyagiyimdir. sadece izleyici olarak yutup severim, ötesini hic bilmem anlamam. zirt pirt vidyo paylasan bi model de degilim ama bunu paylasmasam rahat edemezdim. bu hayatımda gördüğüm en güzel vidyolardan biri. her ne olursa olsun kaportaya aldanmamak lazım. seksen kisi toplansak, bu çocuğun yaptığı hizmetin zerresini yapamamisizdir bu hayatta. bunlara denk geldikce ne kadar boş, ne kadar kötü, ne kadar faydasiz insan olduğumu dusunmeye basliyorum. kendimden soguyorum resmen. masallah bu cocuga. Allah her iki dunyasini da iyi etsin.

Geri