Haber Hamas, Gazze'den İsrail'in güneyindeki bazı bölgelere dönük operasyon başlattı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yok ya bu coğrafyanın insanlarından bir cacık olmaz. Kim me zaman gidiyor Gazze'ye hadi söylesin, klavye yiğitliğini fareler de yapar.

Al evine besle o zaman :dd
osmanlı tarihinden beri bize kazık atan bir millet filistin, neyini seveyim mesela? Kamplarında yetiştirdikleri pkklıları mı?
Sevmeyebilirsin. Ama ohh olsun òlsunler mentaliteside nedir. Ee napim tarihde bazi seyler yasandi diye oturup gulelimmi. Sanane beslerim buyuturum benim problemim

Git ozaman pkkyi koruyan kolliyan chpden basla ozaman

Sevmeyebilirsin. Ama ohh olsun òlsunler mentaliteside nedir. Ee napim tarihde bazi seyler yasandi diye oturup gulelimmi. Sanane beslerim buyuturum benim problemim

Git ozaman pkkyi koruyan kolliyan chpden basla ozaman
Ya ne tarihi, adamlar kamplarında besleyip eğitiyorlar pkklıları?

Neden tek tarafli bakiyorsun? Insani olarak yanlismi yanlis. Ama bu bi savas kim kime gul vererek savasi bitirmis. Bu isin neresinden baksan kan agliyor.
hem birinin üzerine işemiyorlar diye bir tarafa arka çıkar gibi yazıyorsun, hem de beni tek taraflı bakmakla itham ediyorsun. taraflardan biri terör örgütü hatırlatırım. israil'i kötülerken kimse bir tarafı masum, ponçik göstermesin.

Kizin üstüne gitmeyin bu kadar.

Gerçekten de çok epik bir sahne. Filmlere konu yapsan hadi sie dersin.

twitter'da kısmen denk geliyoruz ama tiktok ve benzeri uygulamalarda bu ülke gerçeğini net bir şekilde görüyoruz. biraz önce bir iki video izleyeyim diyerek bir bakayım dedim de paraşüt ile festival basan hamascılara hazırlanmış onlarca videoya denk geldim, ebabil kuşları diyerek yüzlerce destek yorumları yapılmış. pkk'dan ne farkı var bunların.

Filistin halkının bombalar altında can vermesine sebep olan zihniyete mensup tipler Türklerin de Filistin'e gidip savaşması gerektiğini söylüyorlar. Güvenlikli villalarında koko ve seks partilerinden burunlarını alamayan tiplerin kendileri dışında herkesi savaşa göndermesi ve o ölen insanların kanları üzerinden kendilerine bir rant devşirmeleri sadece aşağılık bir davranış değil, aynı zamanda alçak ve namussuzca da. O savaşa gidenlerin arkalarından da dua edeceklermiş bir de. Ülkede ne milli hassasiyet bıraktılar ne de dini. Sömürülmedik, dibi sıyrılmadık tek bir şey dahi bırakmadılar.

twitter'da kısmen denk geliyoruz ama tiktok ve benzeri uygulamalarda bu ülke gerçeğini net bir şekilde görüyoruz. biraz önce bir iki video izleyeyim diyerek bir bakayım dedim de paraşüt ile festival basan hamascılara hazırlanmış onlarca videoya denk geldim, ebabil kuşları diyerek yüzlerce destek yorumları yapılmış. pkk'dan ne farkı var bunların.
Sol kisvesi altında Pkk yardakçılığı yapan aşağılık tipler Hamas üzerinden Pkk'nın yaptığı ve yapacağı eylemlere meşruiyet kazandırmak için götlerini yırtarcasına Hamas'ı destekliyorlar. Hatta bir kısmı İsrail ile Türkiye'nin aynı olduğuna, ikisinin de işgalci ve zulmeden tarafta olduğuna yönelik anlatı dahi geliştirmeye başladı.

Geri