Haber Hamas, Gazze'den İsrail'in güneyindeki bazı bölgelere dönük operasyon başlattı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
konsolosluk önünde mehmetçik sloganları eski. birkaç yıl öncesinin videosu. yenisini çekerler ama merak etme, severler böyle işleri.
Doğrudur , bizim millet etkileşim için sever böyle şeyleri

Teröre karşı Büyük İsrail Devletini, işgale karşı Filistin İslami Hareketini destekliyorum.

Artık böyle ne şiş yansın ne kebab.

Birinci dünya savaşı da prens öldüğü için çıkmadı zaar.

Teröre karşı Büyük İsrail Devletini, işgale karşı Filistin İslami Hareketini destekliyorum.

Artık böyle ne şiş yansın ne kebab.

Birinci dünya savaşı da prens öldüğü için çıkmadı zaar.
Ve böylece millet sana kanalize olacak değil mi?

Duvari dozernen yikip giriyorlar.Şaka gibi.
Israil o duvar icin 1 milyar dolar harcamis.

Haydi Suriyeliler,Afganlar,Pakiler Kardeşlerinize destek vakti.Yeter bu kadar misafirlik.

Türk Askerini Filistin veya İsrail'e gitsin diyenlere çok ağır küfür ederim.
Savaş isteyen varsa gitsin bireysel savaşsın.
Kendi ülkelerinden kaçan adamlar mı gidecek Filistin’e savaşmaya? Dünyanın en komik şakasıydı gerçekten hahshshs

Kimse kusura bakmasın ancak ben bu durumda Filistin yanlısı falan olamam. Müslümanmış. Hani müslüman? Hangi müslüman? Allahı akbaaarrr diye sivil kadınları, çocukları esir alan, kafa kesenler mi müslüman? Farkında olmayabilirsiniz ama sizin savunduklarınız Filistin değil. Hamas denen it sürü Filistin değil. Peşinden gelen El Kaide de Filistin değil. Bunlar terörist ya hani… Hani inanılan müslümanlığın kitabında Allah’ın ima ettiği söylenen “siyah bayraklılar” ya hani… Bunlara müslüman değil müşrik deniyor falan ya… Çok bilgili ve kültürlü bir toplumuz ama ansiklopedimiz sosyal medya… Her fırsatta Türkleri satan, atamız, babamız dediğiniz Osmanlının batışında başrol oynayan Arapları bu kadar sahiplenmek bana çok akıllıca gelmiyor. Savaşı lanetliyorum, suçsuz günahsız insanlara üzülüyorum ama… ama.

Azerbaycan bile hamasın sivillere saldırısından dolayı İsrail’e destek verdiğini açıklamış okuduğum kaynak ne kadar güvenilir bilemiyorum ama bir görüntü gördüm içler acısıydı öldürdükleri bir kadın İsrailli bir sivil mi alman bir turist mi bilmiyorum ama inandığınız din’e yakışan bir görüntü mü asla değil allahu ekber nidalarıyla pikabın arkasında dolaştırmak
Bunların dine inandıkları, saygı duydukları falan yok ve aslada olmayacak. Bunlar dini sadece kullanıyorlar. Onun içinde kendileri dinci yobazdır.

Ve böylece millet sana kanalize olacak değil mi?
K A N A L İ Z E

Kendi ülkelerinden kaçan adamlar mı gidecek Filistin’e savaşmaya? Dünyanın en komik şakasıydı gerçekten hahshshs

Kimse kusura bakmasın ancak ben bu durumda Filistin yanlısı falan olamam. Müslümanmış. Hani müslüman? Hangi müslüman? Allahı akbaaarrr diye sivil kadınları, çocukları esir alan, kafa kesenler mi müslüman? Farkında olmayabilirsiniz ama sizin savunduklarınız Filistin değil. Hamas denen it sürü Filistin değil. Peşinden gelen El Kaide de Filistin değil. Bunlar terörist ya hani… Hani inanılan müslümanlığın kitabında Allah’ın ima ettiği söylenen “siyah bayraklılar” ya hani… Bunlara müslüman değil müşrik deniyor falan ya… Çok bilgili ve kültürlü bir toplumuz ama ansiklopedimiz sosyal medya… Her fırsatta Türkleri satan, atamız, babamız dediğiniz Osmanlının batışında başrol oynayan Arapları bu kadar sahiplenmek bana çok akıllıca gelmiyor. Savaşı lanetliyorum, suçsuz günahsız insanlara üzülüyorum ama… ama.
Türkiye'nin 4 bir yanında Sokağa döküldüler.Destek ve Mehmetçik Hamas'a desteklesin diye.

Ayrıca;

Hamas Ermenistan-Azerbeycan savaşında, Ermenistan’ı destekledi. Kıbrıs Türk-Rum kesimi çatışmasında Rumlar’ı destekledi.
Çinlilerin Doğu Türkistanlı kardeşlerimize yaptığı işkencelerde, Çini destekledi.
Yani Hamas denilen terör örgütü, azılı bir Türk düşmanıdır.
Selefi tekfirci zihniyetleri yüzünden bu teröristleri destekleyenler, içimizde barınan işgalci sever, Türk düşmanlarıdır.
Ermeni Yasasını 2 sefer %90+ reddetti.Filistin Ermeni Soykırımı anıtını ziyaret etti.
Filistinliler,Hamasçılar Giderler Pkk kamplarında pkk'ya eğitim verirler.

Büyük resimle dalga gecen hiyarlar nerde?

Bu denli bedevitapar bir insan grubuyla aynı vatan üzerinde yaşamak gerçekten zoruma gidiyor. İlmek ilmek işleyerek ülkedeki milli bilinci yok olma seviyesine getirdiler. Türk'ü ezeli ve edebi düşman bellemiş, her fırsatta Türk'e karşı mücadele etmiş, Türk'e kin gütmüş emperyalistlerin kuklası bir topluluk için dökülen göz yaşları kelimenin tam manasıyla utanç verici.

Filistin yerine kuzey Irak yada Suriye Kürt bölgesi olsaydı bizim müslümancıkların ağzı zevkten 4,5 köşe olurdu..

Ve, bölünme başladı.
Şu an kendi durumunuzda gördüğünüz taraf tutma ve kendiaranızda fikir bölünmelerini Arap ülkeleri de yaşamaya başladı. Bunun sonucunda bir çok yönetim halk ayaklanmalarına kurban gidebilir. İran burada kazanan taraf olur. İran ile birlikte Rusya ve Çin tabiki. Amerika uzun vadede kukla yönetimlerini ve Petrol rezervleri üzerindeki hakimiyetini kaybeder.

Türkiye Cumhuriyeti devleti, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir.
Dini ve din kardeşi yoktur.

Gideyim de, "The Pope's Exorcist" i izleyeyim.

Inanclar her seye ragmen yine de, ihtirasli bir obsesyondur.
Ama sapla samani birbirine karistirmayalim.

Geri