Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevmeyebilirsin. Ama ohh olsun òlsunler mentaliteside nedir. Ee napim tarihde bazi seyler yasandi diye oturup gulelimmi. Sanane beslerim buyuturum benim problemimAl evine besle o zaman :dd
osmanlı tarihinden beri bize kazık atan bir millet filistin, neyini seveyim mesela? Kamplarında yetiştirdikleri pkklıları mı?
Ya ne tarihi, adamlar kamplarında besleyip eğitiyorlar pkklıları?Sevmeyebilirsin. Ama ohh olsun òlsunler mentaliteside nedir. Ee napim tarihde bazi seyler yasandi diye oturup gulelimmi. Sanane beslerim buyuturum benim problemim
Git ozaman pkkyi koruyan kolliyan chpden basla ozaman
Konumuz PKK DEGIL HALLOYa ne tarihi, adamlar kamplarında besleyip eğitiyorlar pkklıları?
Konu o değil, bu değil, o zaman bye bye filistin :dKonumuz PKK DEGIL HALLO
+ pkk sempatizanida degilim dahhh. Burdaki konu ve durusum Israilin filistini isgal etmesi
Tesekkurler
Bye bye aegishKonu o değil, bu değil, o zaman bye bye filistin :d
Davulun sesine uzaktan eşlik ediyor ablası : dddBu aslan parcasi israile füze atiyordu ya...noldu?
Damlaya damlaya göl olur.ddDavulun sesine uzaktan eşlik ediyor ablası : ddd
hem birinin üzerine işemiyorlar diye bir tarafa arka çıkar gibi yazıyorsun, hem de beni tek taraflı bakmakla itham ediyorsun. taraflardan biri terör örgütü hatırlatırım. israil'i kötülerken kimse bir tarafı masum, ponçik göstermesin.Neden tek tarafli bakiyorsun? Insani olarak yanlismi yanlis. Ama bu bi savas kim kime gul vererek savasi bitirmis. Bu isin neresinden baksan kan agliyor.
Gerçekten de çok epik bir sahne;
Teknofestin yasaklanan reklamı da olabilir : dddHadi ya..teknofestte yiyisiliyor muydu?
Hic bizimkilere benzemiyorlar ya..neyse.s.sTeknofestin yasaklanan reklamı da olabilir : ddd
Sol kisvesi altında Pkk yardakçılığı yapan aşağılık tipler Hamas üzerinden Pkk'nın yaptığı ve yapacağı eylemlere meşruiyet kazandırmak için götlerini yırtarcasına Hamas'ı destekliyorlar. Hatta bir kısmı İsrail ile Türkiye'nin aynı olduğuna, ikisinin de işgalci ve zulmeden tarafta olduğuna yönelik anlatı dahi geliştirmeye başladı.twitter'da kısmen denk geliyoruz ama tiktok ve benzeri uygulamalarda bu ülke gerçeğini net bir şekilde görüyoruz. biraz önce bir iki video izleyeyim diyerek bir bakayım dedim de paraşüt ile festival basan hamascılara hazırlanmış onlarca videoya denk geldim, ebabil kuşları diyerek yüzlerce destek yorumları yapılmış. pkk'dan ne farkı var bunların.