Haber Hamas, Gazze'den İsrail'in güneyindeki bazı bölgelere dönük operasyon başlattı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Ne demek istiyorsun İba? Bir barbarlık diğer barbarlığı haklı çıkartır mı? Ne zaman gidiyorsun Gazze'ye? Yok öyle klavye başında mertlik yapmak. Önceleri katil İsrail diyen senin reis bile susuyor. Noldu dersin?

Son düzenleme:

İsrailin yavrusu hamas abisi İran -- covid yemeyince yeni oyuncak

İşidin işi bitti, covid işe yaramadı - gelsin hamas

iki taraf birbirinden kötü. barışcıl politikaların ve güçlü ordunun şu topraklarda önemini bir kez daha anlıyoruz.

hepsi, her iki taraf terorist bunlarin. hepsi serefsiz. ben bu yasanan olaylarda hic birini desteklemiyorum. aynilar. birbirlerini ve ulkelerinin, kutsal topraklarinin icine ettiler, ediyorlar ve etmeye devam edecekler. bir yardim eliyle hallolunacak ve duzelecek seyler de degil bunlar artik. lanetlenmis millet bunlar resmen ya. yahudiler de, arablar da. birbirlerini katl ede ede dunyanin son demlerine ulasacaklar iste. buna sebep olanlari gectim. keske dunya nufusunun buyuk kismi, ozellikle bu politika ve ulke yonetimdeki adamlar, teroristler ve surekli savas acan/yaratan herifler birden geberse. zamani gelmedi mi sanki. gerci hep yenileri dogar ve bazi seyler mutlaka yasanacak, ama bikiyor insan artik. yeter yani.

Başkalarının maşası olmak böyle bir şey.

Bu olay Hamas,Filistin ve İsrail arasında devam etmeli.

Sıçraması demek 3 milyon mülteci dalgası daha demek.

K.Kore,İran vb maçası yeme. Bir resmi olarak 1 tane askerini göndersin Gazze'ye.Abd'yi karşısına alır. Savaş bölgesi olur ülkesi.

Mescidi Aksaya bişey olmasın da :emoji_spy:

iki taraf birbirinden kötü. barışcıl politikaların ve güçlü ordunun şu topraklarda önemini bir kez daha anlıyoruz.

Ee gelde òldurulen yakinlari olarak/filistinli olarak yakip yikma dimi...

Umarim geri adim atilmadan destekliyen destekliyene Filistin Topraklarini ve OZGURLUGUNU geri alir.

Ee gelde òldurulen yakinlari olarak/filistinli olarak yakip yikma dimi...

Umarim geri adim atilmadan destekliyen destekliyene Filistin Topraklarini ve OZGURLUGUNU geri alir.

bu nasıl mantık. sivillere yapılan ilk saldırıyı görmezden mi geliyoruz.

Bu bir savas. Yillardir masum filistinli vatandaslar zaten òlduruluyor...bunu es gecmedigindrn eminim
En azindan itler gibi òlmus birisinin ustune it gibi isemiyorlar.
eee kaçırıyorlar, soyup teşhir ediyorlar, tecavüz ediyorlar.

Ya Sezen ne boş yaptın ahhaha, sorsak haritada yerini gösteremeyeceksin :d

Geri