alkol iyi bir şey değil, çok iyi bir şey..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Ocean adamın saçı var saçıııııı
böbjbjbj heeh benim de en sevdiğim konu harika geldim hemen…
Bırak şimdi bırakkkk adamın saçı yok sandın virajı dönüyorsunnn büfeden al beni alır mısın :paklıyla övünen insan ile saçıyla övünen insan arasındaki nirvana bu arkadaş. ironiden de anlamıyor, saç yok derken gerçekten saçtan bahsediyoruz sanıyor ya. foruma üye olurken keşke basit bir denklem ya da ne bileyim mantık sorusu basit bir matematik problemi ekleseler yemin ediyorum forumun eğitim seviyesi ve refah düzeyi şimdi on kat daha fazla olurdu.
herkes yerine herkez, alkolik yerine alkholik yazan adamları başımıza musallat ettiniz. @Swat yemin ediyorum kulakların çok pis çınlasın emi.
öbür yeni resimlerde hic görmedinizmi bol bol sacim oldugunu
neyse bosverdim kendi halinize biraktim
bak doktorlar bunu diyor hastaysa problemliyse bazan kendi haline birakin diyorlar
Bırak şimdi bırakkkk adamın saçı yok sandın virajı dönüyorsunnn büfeden al beni alır mısın :p
aklıyla övünen insan ile saçıyla övünen insan arasındaki nirvana bu arkadaş. ironiden de anlamıyor, saç yok derken gerçekten saçtan bahsediyoruz sanıyor ya. foruma üye olurken keşke basit bir denklem ya da ne bileyim mantık sorusu basit bir matematik problemi ekleseler yemin ediyorum forumun eğitim seviyesi ve refah düzeyi şimdi on kat daha fazla olurdu.
herkes yerine herkez, alkolik yerine alkholik yazan adamları başımıza musallat ettiniz. @Swat yemin ediyorum kulakların çok pis çınlasın emi.
saçına kıran girsin birader, sabiha gökçen'de yeni saç ektirip ortalıkta çim adam gibi gezen insanlara dön emi.
Serçe işteBüşra kim ayol
kizin ismini niye yayiyon ortaligaSerçe işte