Ben içip içip sövebilirim isterseniz.lütfen birileri birilerinden rahatsız olsun da raporlayın arkadaşlar, banlamak istiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben içip içip sövebilirim isterseniz.lütfen birileri birilerinden rahatsız olsun da raporlayın arkadaşlar, banlamak istiyorum
Sirkeli mi limonlu mu?dönen muhabbete bak beeğ en sevdiğim başlık..
ben günde 5 bardak turşu suyu içiyorum, olmadı mı?
Bir aydır dolapta duruyor bir tane. O ara dolap bozuldu, çalıştı falan. Bir şey olmuş mudur???
Dolabın demirbaşı gibi bir şey oldu. Duygusal anlamı var artık.at gitsin birsey olsa ne olur olmasa ne olur
kötü seylerden kurtul kötüden duygusallik olmazDolabın demirbaşı gibi bir şey oldu. Duygusal anlamı var artık.
Neden kötüymüş bira? Sallamadan açıkla lütfen.kötü seylerden kurtul kötüden duygusallik olmaz
limonlu elbette, sirke kim?Sirkeli mi limonlu mu?
O halde geçen günkü soruna cevap veriyorum. Turşu limonlu olur.limonlu elbette, sirke kim?
BRAVOO halde geçen günkü soruna cevap veriyorum. Turşu limonlu olur.
Yok yaa, deneyip o belirtileri yaşadın mı?beyine etki yapip beynin bazi düsünce akil zeka organini etkileyip devre disi biraktigi icin
bilimsel birseyi denedinmi demek cok cahilce birseyYok yaa, deneyip o belirtileri yaşadın mı?