Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@amert
Alkohol değil. Alkol.
Türkçe konuşuluyor bu forumda. Bu bir.
Kişisel tercihleriniz, damak zevkiniz, ya da inançlarınız gereği "ben içki içmem" diyebilirsiniz. Benim de çok aram yok alkolle.
Ama burada "içeni de sevmem" diyemezsiniz. Derseniz, bir insanı sadece alkol alıp almamasına göre degerlendirdiğinizi anlarız ki bu bir önyargıdır. Biz burada önyargılıları sevmeyiz. Hele hele "içenin akli dengesi" falan dersen o dengeyi sana ip üzerinde tek ayak seksek oynayarak gösteririz ki bu gösteriden zevk almazsın.
Selam ve dua ile.
günlük bira icen birisi kabul etsede etmesede alkolikdir
akli dengesi pek yerinde olmasi mümkün deyildir
piskolojiside sapitmisdir
Adamın saçından ne istediniz sizinde dökülür Birgün karma var karma!!!!!
Hem ona yakışıyor Sjsjs
bak bu zihniyeti deyistir her seyi olur olmaz seyleri kendi ise yaramazliginizi ülkeye maal etmeYani tabi bu kadar stres yüklerseniz ülkeye yukarıdaki arkadaşımın tepki patlamasina sebep olursunuz
Yinede çok şaapma sen hadi Bi çikolata ye sakinleş karamellkeşke olmayan tek şeyi saçı olsa.
kiz sacim dökük deyil aksini cok sacim var resimde öyle gözüküyor cok kisa kestirmisdimAdamın saçından ne istediniz sizinde dökülür Birgün karma var karma!!!!!
Hem ona yakışıyor Sjsjs
Değiştir yerine deyiştir, mal yerine maal yazan adama cevap veriyorum.bak bu zihniyeti deyistir her seyi olur olmaz seyleri kendi ise yaramazliginizi ülkeye maal etme
Yinede çok şaapma sen hadi Bi çikolata ye sakinleş karamell
Canım varilin içine gir sen böyle olmazcila niyetine bir bardak, üstünüze afiyet..
Ekli dosyayı görüntüle 90349
alkolün birleştirici özelliğini seviyorum, kavga etmeyin……..dövüşmen guzum..
Kavgalarınız bira soğuk mu içilir sıcak mı içilir üzerine olmalı.. yabmayın.