Günde kaç bira içiyorsunuz?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne zamandır içmiyorum kim bilir kac para olmustur. Izin gunumde iki tane alıp piiz yapayım.

@amert
Alkohol değil. Alkol.
Türkçe konuşuluyor bu forumda. Bu bir.

Kişisel tercihleriniz, damak zevkiniz, ya da inançlarınız gereği "ben içki içmem" diyebilirsiniz. Benim de çok aram yok alkolle.

Ama burada "içeni de sevmem" diyemezsiniz. Derseniz, bir insanı sadece alkol alıp almamasına göre degerlendirdiğinizi anlarız ki bu bir önyargıdır. Biz burada önyargılıları sevmeyiz. Hele hele "içenin akli dengesi" falan dersen o dengeyi sana ip üzerinde tek ayak seksek oynayarak gösteririz ki bu gösteriden zevk almazsın.

Selam ve dua ile.

alkol iceni sevmem ama birde günlük alkol icini hic sevmem arti o insanlardan uzak dururum
tekrarlayim günlük alkol icinin akli dengesi tam yerinde deyildir eksikdir
arada bir icinle günlük iceni birbirine karistirma

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yarmagül merdaneyi alıp koşacak şimdi Sjjs

günlük bira icen birisi kabul etsede etmesede alkolikdir
akli dengesi pek yerinde olmasi mümkün deyildir
piskolojiside sapitmisdir

ses sus keltoş. konuşunca bokunu çıkartıyorsun. kimin akli dengesinin yerinde olup olmadığını hangi vasıfla ve hangi sıfatla belirlemeye kalkıyorsun ? en sarhoş halimle bile senden daha mantıklı ve düzgün cümleler sarf edip, iletişim kurarım insanlarla. sizin gibi cehalet havuzuna düşüp boğulmuş yobaz kişiler şunu bilsin ki asla baş edemeyeceğiniz iki silah var elimizde nezahet ve mizah. siz bu iki şeyden de yoksunsunuz. müdavimi olduğum tekel bayide, sadece kızışmış sarhoşlara satılmak için tertiplenmiş cinsel ürünleri bile senin gibi tipler satın alıyorlar, sarhoşlar değil. bakın dalganıza insanların yaşam tarzlarına ve şekillerine hakaret etmeye kalkmayın.

Yani tabi bu kadar stres yüklerseniz ülkeye yukarıdaki arkadaşımın tepki patlamasina sebep olursunuz. Bunlar hep Kılıçdaroğlu yüzünden oldu. Arap sudisinin bile çölüne Metallica davet ettiği şu mübarek günlerde hiç de hak etmediğimiz bir ligdeyiz.

Adamın saçından ne istediniz sizinde dökülür Birgün karma var karma!!!!!

Hem ona yakışıyor Sjsjs

Adamın saçından ne istediniz sizinde dökülür Birgün karma var karma!!!!!

Hem ona yakışıyor Sjsjs
kiz sacim dökük deyil aksini cok sacim var resimde öyle gözüküyor cok kisa kestirmisdim
bizim sülalede kel yok

• Kahkaha
cila niyetine bir bardak, üstünüze afiyet..
IMG_6913.jpeg
alkolün birleştirici özelliğini seviyorum, kavga etmeyin……..dövüşmen guzum..
Kavgalarınız bira soğuk mu içilir sıcak mı içilir üzerine olmalı.. yabmayın.

• Hımm
Yinede çok şaapma sen hadi Bi çikolata ye sakinleş karamell

adam kendi sığ bakış açısını hayatın gerçekleri sanıyor ya. hayır bir de viski içerken böyle bir başlığa denk gelmem yok mu el bombasının pimini çekip üstüne oturtasım geliyor böyle insanları. dur iyi dedin @Stockholm Sendromu 'nun çikolatalarından bir tane atayım da sakinleştirsin beni ahaha.

İftiracısınız adamın sırma gibi saçı var ama siz kel dediniz durun

alkol iyi birseymis gibi savunmak aceba nasil bir zihniyet

sen alkolunu istedigin gibi ic özgürsün

ama iyi birseymis gibi savunmani kinim kinim kiniyom

Geri