Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen türkcede hic ögrenmedinmi senin ögretmenin ögretmedimi gerci ögretmen ögretmisdir ama senin kafa basmamisdir canim
yazilis seklinin hic önemi yoktur önemli olan anlamakdir kavramakdir
saclarima ak düsdü zaten
ilk okulda iki sene haftada 1saat türkce dersi vardiyazmayı bilmeyen adam düşünüp konuşmayı da bilmez. okuma alışkanlığının olmadığınının da kanıtıdır aynı zamanda. okuma ve yazma seviyesini, aslında bir nevi eğitimli olma çıtasını da gösterir. eğitim adına hiçbir şey kapmamış insandan iyi bir düşünce ve bu düşüncelerin yansıması olan iyi bir yazı beklenemez. yazmayı bilmiyorsan okumuyorsun da demektir birader. hayatında kaç kitap okudun ? okusan zaten böyle yazmazsın.
herkse : bir yazım yanlışıdır.
herkez : ben kitap okumuyorum demektir.
senin türkçe öğretmenin almanya kürtü müydü ?
cok basit nasil kürtlere geldigiKonu nasıl Kürtlere geldi lan ahahah.
Lütfen.. bırak kalsın .. böyle daha iyi.. ohhh..lütfen birileri birilerinden rahatsız olsun da raporlayın arkadaşlar, banlamak istiyorum
ilk okulda iki sene haftada 1saat türkce dersi vardi
bizde türkce ögretmeni yokdu
sen sözde okumus tahsillisin ya onun icin bunu anlayabilecek durumdasin
cok basit nasil kürtlere geldigi
alkol etkisi antibiyotikli alkol
o kendisi rencide oluyor alkollu oldugundan farkinda deyil
mekani cennet olsun dedinde
son nefesini verirken kaninda bira varmiydi
islam dinine göre ölmeden 40gün vucutunda alkol olmamaline bileyim azizim, ölürken yanında değildim. belki kitap okurken ölmüştür kanında şiir vardır olmaz mı ?
Sende suyunu cikarmisin be abi :d
est.bu lafda bana geldi sende sagol canim