Günde kaç bira içiyorsunuz?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben içmiyorum ama içene saygı duyuyorum. Sanki bu senelerde çok arttı gibi içki içen sayısı. Kaç lira acaba ayda kaç liranızı içkiye veriyorsunuz. Böbrekteki taşı döküyormuş devamke Sjsjsjsj

ayda birkaç tane içersem içiyorum. öyle alkolle aram da yok zaten. hafta sonundan hafta sonuna. yalnız önceden bira ne iğrenç bir şey derdim yanaşmazdım, şimdi favorilerim arasında. pırasa, ıspanak falan da yemezdim önceden, insan değişiyor : /

• Beğen
Tepkiler: ne
Hafta da bir iciyorum ama saglam iciyorum. Kirmizi tuborg candir.

ayda birkaç tane içersem içiyorum. öyle alkolle aram da yok zaten. hafta sonundan hafta sonuna. yalnız önceden bira ne iğrenç bir şey derdim yanaşmazdım, şimdi favorilerim arasında. pırasa, ıspanak falan da yemezdim önceden, insan değişiyor : /
Namazında niyazında biri bira içiyor :/
Brokoli köftesi de seversin yakinda sklsk

önceleri arkadaşlarla haftada birkaç akşam çıkıp kadıköy'ümüzde içer eğlenirdik, evdeysemde yatağa girmeden cin/tonik içip uykuya dalardım. güzel zamanlardı ghkfjkh
haziran 2021 ile mayıs 2022 arası hiç içmemiştim, sonra sadece 1 bira içtim.
pek canım istemiyor, sebepsiz uzaklaştım.

içeniyoruz ki fyatlardan.
haftada bir ancak.
hekesin aksine bira seviyorum ben.
bi de baylies seviyorum

içki içmeyeceksem bir iki tane içiyorum nefsim körelsin diye

Bira kolay kolay içmem ama hergun bir ufak rakı içiyorum. Bakmayın zam geldiğine mutlaka bir bahane buluyorum icmek için

Diyetteyim diye günde 1 kadeh şarap veya günde 1 50lik bira rutinime son verdim. Zaten iş yoğunluğundan gergindim, şimdi barut gibi geziyorum. Mis.

Geri