Günde kaç bira içiyorsunuz?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
@Ocean adamın saçı var saçıııııı

aklıyla övünen insan ile saçıyla övünen insan arasındaki nirvana bu arkadaş. ironiden de anlamıyor, saç yok derken gerçekten saçtan bahsediyoruz sanıyor ya. foruma üye olurken keşke basit bir denklem ya da ne bileyim mantık sorusu basit bir matematik problemi ekleseler yemin ediyorum forumun eğitim seviyesi ve refah düzeyi şimdi on kat daha fazla olurdu.

herkes yerine herkez, alkolik yerine alkholik yazan adamları başımıza musallat ettiniz. @Swat yemin ediyorum kulakların çok pis çınlasın emi.

öbür yeni resimlerde hic görmedinizmi bol bol sacim oldugunu
neyse bosverdim kendi halinize biraktim

bak doktorlar bunu diyor hastaysa problemliyse bazan kendi haline birakin diyorlar

aklıyla övünen insan ile saçıyla övünen insan arasındaki nirvana bu arkadaş. ironiden de anlamıyor, saç yok derken gerçekten saçtan bahsediyoruz sanıyor ya. foruma üye olurken keşke basit bir denklem ya da ne bileyim mantık sorusu basit bir matematik problemi ekleseler yemin ediyorum forumun eğitim seviyesi ve refah düzeyi şimdi on kat daha fazla olurdu.

herkes yerine herkez, alkolik yerine alkholik yazan adamları başımıza musallat ettiniz. @Swat yemin ediyorum kulakların çok pis çınlasın emi.
Bırak şimdi bırakkkk adamın saçı yok sandın virajı dönüyorsunnn büfeden al beni alır mısın :p

öbür yeni resimlerde hic görmedinizmi bol bol sacim oldugunu
neyse bosverdim kendi halinize biraktim

bak doktorlar bunu diyor hastaysa problemliyse bazan kendi haline birakin diyorlar

saçına kıran girsin birader, sabiha gökçen'de yeni saç ektirip ortalıkta çim adam gibi gezen insanlara dön emi.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Puhahah kahkaha attım : D

sen türkcede hic ögrenmedinmi senin ögretmenin ögretmedimi gerci ögretmen ögretmisdir ama senin kafa basmamisdir canim

yazilis seklinin hic önemi yoktur önemli olan anlamakdir kavramakdir

saçına kıran girsin birader, sabiha gökçen'de yeni saç ektirip ortalıkta çim adam gibi gezen insanlara dön emi.

saclarima ak düsdü zaten

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Abi bi durun ya. Burada günlerdir en hit konuları açmış olmak için yapmadığım maymunluk kalmadı. Başardım da. Saatlerce tirentopic oldum. Ama şu an iktidarımı bir çömez sarsıyor. Adam tek başına şov yapıyor. Bir çözüm bulmalıyım... Yarın için hazırladığım konuyu erkene mi çeksem?

Geri