Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Ben depresyonlarla boğuşurken forumda ne eğlenceler dönmüş meğer.: )))

alper'in duştan yaptığı açıklamayı da ben paylaşayım:

Ekli dosyayı görüntüle 79102

konuyu okurken bastan sona kadar guldum sunu gorunce mor ellerim bozuldu
lanet yuzunden ben de banlanmistim nasil koruyolardi can ciger kuzu sarmasi
sonradan onursuz sahsiyet ilan edilmis vay be
benim gibi biri napmis olabilir de banlanmis olabilir amq
aklima geldikce icimden Xe kufrediyom arada kulaklarinda hissediyodur umarim
burada yazamiyom banliyolar

Baska bir forumda özel mesajda kız arkadasımla konustuğum özel içeriği birebir yazdı. İsterlerse okunabiliyor.

Ya o dönem de demiştim, elinde özel mesajları okuma imkani varsa okursun. Kimse o kadar onurlu değil, bana verin yetki ben de okurum :d

Belki @Lefty okumuyordur okumuyorsa ondan böyle şeylerle ilgilenecek vibeı almıyorum.

Kalan herkes okuyordur, okur, okuyacak :d

Ozel mesajlari okuyan adamda gerizekali ya kendini dusa attigi mesaji okuyacak. Biraz akil lazim bazi seyler icin arkadaslar. O gorseli ceken ve yayan sahisin amaci zaten bu izlenimi vermekti.

Benim özeli okuyan kara kutu gibi olur ne ararsan var Sjsjssj

Hayir benim daha cok sasirdigim konu forumsalcilar ozelin okunma ihtimalini hic dusunmediler mi? Irccilere sor bak. Hicbiri ozel bi sey konusmamistir.. neden cunku irc de ozelleri okuyorlardi..

Hayir benim daha cok sasirdigim konu forumsalcilar ozelin okunma ihtimalini hic dusunmediler mi? Irccilere sor bak. Hicbiri ozel bi sey konusmamistir.. neden cunku irc de ozelleri okuyorlardi..
ircciler burada konuşsa bile o özel mesajların çözülmesi zaman alabilir. hebele hübele..

İrc de üst yönetim olup özelleri az okumadılar Ssjsj

Lutfen daha ozel unutulmus kavgalardan bahsedelim.. anca telegram anca x yav bu adam size ne etti..
hatem ve psinoza nin kavgalari da cok tatliydi her zaman<4

Yeni gelenler için de bir müsabaka düzenlenmeli.

Geri