Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen de anlatsana anılarını sezoş.......Yes yes yes
Oggy ben senin hiç kavganı hatırlamıyorum... kavga ettin mi hiç..........dünden beri 15 sayfalık kavga sıralamışlar....... dua edin forum satılmış, konu kapanmadan 1 sayfayı zor doldururdunuz...................
yok valla...... hem benimle kim niye kavga etsin melek gibi insanım........Oggy ben senin hiç kavganı hatırlamıyorum... kavga ettin mi hiç..........
Sana mizahın yakıştığı gibi kavga etmekte yakışır...... o bile eğlenceli olur.... bi ara kavga edelim.......yok valla...... hem benimle kim niye kavga etsin melek gibi insanım........![]()
Telegramcı sjksjksksjkeşke bazı mesajları unutsaymışsınız.
bir de ss tutmuşlar.
Anlatsam burdan Ankaraya yol olur ANNA KARENINA HANIMSen de anlatsana anılarını sezoş.......
abi gerçekten de bizim aşkımız nefretimizden doğdu...... ben seninle çok dalga geçerdim, her konuda karşı karşı gelirdik...... vay be......Bir gün foruma girdim bir baktım konunun birinde forum üyeleri @Oggy i aralarına almışlar evire çevire dövüyorlar. Ama nasıl dövüyorlar öyle böyle dövmek değil. Ben tabi başta şok oldum manzara karşısında... Yüreğimde bir çarpıntı, gözlerimden bir kaç pıtırcık damla ile biraz izledim ve sonunda dayanamadım. Derhal olaya karışıp bende Oggy'i tekme tokat dövmeye başladım. Çok keyifli bir linç günüydü. O gün bugündür Oggyim ile sevişir sayışırız.
Öyle ama sana hiç kızmazdım zira kötü niyetli olmadığının hep farkındaydım. Ayrıca forumun en mizahi adamısın seviyorum seni erkek.abi gerçekten de bizim aşkımız nefretimizden doğdu...... ben seninle çok dalga geçerdim, her konuda karşı karşı gelirdik...... vay be......
Neden ifşa ediyorsun insanları ;d