Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Bir kere bile kavga etmiş insan değilim. Örnek teşkil ediyorum lütfen....

Bi hatun ozeller okunuyor demisti ozelden boyle ayip ayip seyler konusuyorduk
Denemek istedim ve tamam o zaman dedim ve partnerime bisi denicem digip sunu yazi sonuna ekledim (eger bu mesaji gizlice okuyorsan senin anani avradini mekkeli musrikler sksin gizlice okudugu dusunulen awkdumun oglu) geri donus olmamisti ya da kavga cikaran ne bilim sen nasil kufur edersin falan diyen olmamisti. Muhtemelen ozel okumak yerine filtre secenegi daha cazip geliyor. Okumalarida problem degil ama insan ozeline okadar da dusman olduklarini zannetmiyorum. Bi ozel de reklam harici (baska forum) en tehlikeli ne konusulabilir? Eroin kacakciligi icin bulusma noktasi muhabbetimi konuscak adam

Juju piromani ile sevisiyor musun?
Harla annem,harla.

Bir gün foruma girdim bir baktım konunun birinde forum üyeleri @Oggy i aralarına almışlar evire çevire dövüyorlar. Ama nasıl dövüyorlar öyle böyle dövmek değil. Ben tabi başta şok oldum manzara karşısında... Yüreğimde bir çarpıntı, gözlerimden bir kaç pıtırcık damla ile biraz izledim ve sonunda dayanamadım. Derhal olaya karışıp bende Oggy'i tekme tokat dövmeye başladım. Çok keyifli bir linç günüydü. O gün bugündür Oggyim ile sevişir sayışırız.

Bir gün foruma girdim bir baktım konunun birinde forum üyeleri @Oggy i aralarına almışlar evire çevire dövüyorlar. Ama nasıl dövüyorlar öyle böyle dövmek değil. Ben tabi başta şok oldum manzara karşısında... Yüreğimde bir çarpıntı, gözlerimden bir kaç pıtırcık damla ile biraz izledim ve sonunda dayanamadım. Derhal olaya karışıp bende Oggy'i tekme tokat dövmeye başladım. Çok keyifli bir linç günüydü. O gün bugündür Oggyim ile sevişir sayışırız.
abi gerçekten de bizim aşkımız nefretimizden doğdu...... ben seninle çok dalga geçerdim, her konuda karşı karşı gelirdik...... vay be......

Psinoza ile cok guzel kavga ediliyordu. Ama artik yok..

bir de bana kavgacı derler...
@Swat gör bu konuyu... ben kuzuyum yani...

abi gerçekten de bizim aşkımız nefretimizden doğdu...... ben seninle çok dalga geçerdim, her konuda karşı karşı gelirdik...... vay be......
Öyle ama sana hiç kızmazdım zira kötü niyetli olmadığının hep farkındaydım. Ayrıca forumun en mizahi adamısın seviyorum seni erkek.

Geri