Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sansürsüz bölüm..üç beş kişi birbirimizi yesek de aşırı eğleniyoduk bu bayıklar olmadan.d@Hilal ile karganın tatlı, küçük atışması sonrasında hilonun gönderdiği caps hafızalara kazınmıştır. hatırlayanlar bilir.şdlf
peki sen “yorumcu baba” diye bi şey yazmıştın, o kavga mıydı? seninle ilgili tek hatırladığım o yorum bi de teletabi süpürgesi taklidin sjsjj.-sansürsüze özeldi-sansürsüz bölüm..üç beş kişi birbirimizi yesek de aşırı eğleniyoduk bu bayıklar olmadan.d
hfkdjd evet yorumcu baba’nın capsiyle başladı her şey.. ya hafızan beni korkutuyo melo unutun şu taklidi artık utanıyorum kglfkjdjpeki sen “yorumcu baba” diye bi şey yazmıştın, o kavga mıydı? seninle ilgili tek hatırladığım o yorum bi de teletabi süpürgesi taklidin sjsjj.-sansürsüze özeldi-
mesela geldiğimiz başka bir irc forumunda okunuyordu… şimdi reklam olmasın. bana kafayı takan bi admin vardı, gelip bana “sen niye erkeklerle parfüm konuşuyorsun” demişti djdjk. ben böyle günahkarlık görmedim… 212 sexy gömüyorduk diye sanırım s*x dönüyor sandı üç gram aklıyla… rezilsiniz!Hayir benim daha cok sasirdigim konu forumsalcilar ozelin okunma ihtimalini hic dusunmediler mi? Irccilere sor bak. Hicbiri ozel bi sey konusmamistir.. neden cunku irc de ozelleri okuyorlardi..
Coolumsu darksagamiydi ya kayboldu
Topluma açık slanda yazılmış şeylerde etik değil diyemeyiz. Yazan da herkesin göreceğini bilerek yazmıştır. Ben de arşivci değilim. Silerim hemen mesajları. Bana her şeyi atabilirsiniz. En güveneceğiniz insan benim şu noktada sklskBazı konuşmaları ss almanız hiç etik değil ürkütücü :X
Demek en gümleyeceğimiz insan sensin aklımda bulunsun ahaahah : DTopluma açık slanda yazılmış şeylerde etik değil diyemeyiz. Yazan da herkesin göreceğini bilerek yazmıştır. Ben de arşivci değilim. Silerim hemen mesajları. Bana her şeyi atabilirsiniz. En güveneceğiniz insan benim şu noktada sklsk
Dogrudur ya tek kullandigim platform burasi oldugu icin herseyden bi haberimCoolumsu denen çocuğun, türkiye'deki tüm forumlara üyeliği vardır. pozlar verip fotoğraflar paylaşır çok yakışıklı olduğunu falan zannederdi.
Yes yes yesYo yo yooo