Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 36 gün önce görüldü
böyle bir başlık var mıydı emin değilim varsa da bilmiyorum..
ay valla benim aklıma ilk gelen eşekherif ve çetemizin olayı.. çok güzel bir aksiyondu. keşke tekrarlansa...

avukatlar gününde belki bi iş çıkar diye kaosa odaklı konu açıp cübbesiyle gelen juju kraliçeliği sjsj <3
unutulmayan kavgalar kesin bizden önceydi hep, bizim dönemde kavga gelişecekken ban geliyordu. sonra kim bilir nerede ettiler kavgaları…

@juju ayakli forum ansiklopedisi olarak anilarini biraz tazelemek icin ugrasirsan pek cok olayi net bir sekilde hatirlayip yazabilecegini dusunuyorum. Daha iyi bir performans bekliyorum senden.

Maria Puder sürekli birileriyle kavga ediyor diye hatırlıyorum. Allahım ne kadar eskiymiş gibi geliyor...

En çok banlananlar en iyi hatırlar bence olayları.

Lanet, X, Alper, Başak, Hilal, Stock, Hatem ve benim de içinde bulunduğum; en uygun dille tartışmış ve üzerime Cem Yılmaz stand-uplarından daha komik iftaralar atılmış olmasına rağmen en uzun süre banlanan üye (Başak'ı tenzih ediyorum, onunki müebbet) olduğum bir "özel mesajların okunması" meydan muharebesi vardı... Hey gidi gençliğim.

Lanet, X, Alper, Başak, Hilal, Stock, Hatem ve benim de içinde bulunduğum; en uygun dille tartışmış ve üzerime Cem Yılmaz stand-uplarından daha komik iftaralar atılmış olmasına rağmen en uzun süre banlanan üye (Başak'ı tenzih ediyorum, onunki müebbet) olduğum bir "özel mesajların okunması" meydan muharebesi vardı... Hey gidi gençliğim.
bu olayda sen niye yanmıştın cengom?kgldk

off ben de böyle saç saça baş başa bir şeyler çıkmıştır diye geldim de konu yeni tazeymiş takibe alayım ben bunu

arayayım gelsin, kavgaya kaldığınız yerden devam edin.

Neyy, özel mesajlar okunuyor muymuş :çokbüyükO

Star Wars tadında bir kavga izlesek yönetim hemen banlamasa şöyle uzun uzun vurdulu kırdılı...

Allahım eskileri hatırlattmayın. Hatırladıkça gülme tutuyor kslsmksjsn
Ne varsa o zamanlarda varmış valla.

Geri