Stockholm Sendromu
Elmas Üye
bu gerçek mi?lsdhfsdgfasÇevir kazı yanmasın. Sen beni dövmeye bile geldin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu gerçek mi?lsdhfsdgfasÇevir kazı yanmasın. Sen beni dövmeye bile geldin.
Çok ciddiyim. En hararetli tartıştığımız dönemler forumda, ben o zaman daha bir kürt o o zaman daha bir bozkurt.bu gerçek mi?lsdhfsdgfas
inanırım çünkü bi gün alp'le oturuyoruz, laf lafı açtı, x birinden bahsedip "helal olsun delikanlı çocukmuş bir tek o çağırdığımda çıktı geldi" dedi. e bu hikayenin bir de gelemeyeni olmalıydı sgjkh berhat olsaydı bana kürtler kavgadan kaçıyor dedirtemezsiniz derdi...Çok ciddiyim. En hararetli tartıştığımız dönemler forumda, ben o zaman daha bir kürt o o zaman daha bir bozkurt.
İzmire geldi beni dövmek için, gitmedim xd
Herkes ne kadar sempatik şeylerden bahsetmiş, kavga edip millete ana avrat, yedi ceddine küfür edenleri yazmamış kimse.
Benimle kavgasını sadece juju hanım yazmış, evet boku çıkmadığı sürece keyifli tartışmalar oldu.
W de isim vermeden beni yazmış, şimdi gördüm, konu açıldığında yoktum. Soğan tüm atılmış, kafan kadar olan, tek soğan zaten ki, yüzyılın en güzel barbunyası otartışmaya kapalı.
Forumun en meşhur kavgaları sırasız liste.
Hilal - Larien
Anna Karenina - kLara
Melodram - Hüma
Hatem - Psinoza
Hatem - Run
Xearth - Lefty
Raskolnikov - Aze
Hatem - X
Blackheart - Lupe
Raskolnikov - X
Sezen - huri
Hatırlayanlar bilir bu efsane kavgaları, birkaç küfürbaz var onları yazmadım, gerekte yok. Bunlar sert ve tatlı atışmalar olarak aklımda kalanlar.
Sonra 1 posta çamaşır attım, sonra 1 posta daha….Ben çok kavga ederdim ya hey gidi hey...
Mastor bana fevriş derdi.. bir posta da ona ayar olurdum... Sahi mastor nerede ya??
Aksjdkaks la olm manyak mısın millet ciddiye alıyorÇevir kazı yanmasın. Sen beni dövmeye bile geldin.
Keşke tekrarı olsa haha.Ben ve adı lazım değil.![]()