Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
Çok ciddiyim. En hararetli tartıştığımız dönemler forumda, ben o zaman daha bir kürt o o zaman daha bir bozkurt.

İzmire geldi beni dövmek için, gitmedim xd
inanırım çünkü bi gün alp'le oturuyoruz, laf lafı açtı, x birinden bahsedip "helal olsun delikanlı çocukmuş bir tek o çağırdığımda çıktı geldi" dedi. e bu hikayenin bir de gelemeyeni olmalıydı sgjkh berhat olsaydı bana kürtler kavgadan kaçıyor dedirtemezsiniz derdi...

Ah ah eskiden buralar cok baskaydi simdiyi bilmem ama bizim zamanimizda az olaylar donmedi ama ben hiç karismazdim sukur allahima :dddd

Herkes ne kadar sempatik şeylerden bahsetmiş, kavga edip millete ana avrat, yedi ceddine küfür edenleri yazmamış kimse.
Benimle kavgasını sadece juju hanım yazmış, evet boku çıkmadığı sürece keyifli tartışmalar oldu.
W de isim vermeden beni yazmış, şimdi gördüm, konu açıldığında yoktum. Soğan tüm atılmış, kafan kadar olan, tek soğan zaten ki, yüzyılın en güzel barbunyası o :) tartışmaya kapalı.

Forumun en meşhur kavgaları sırasız liste.
Hilal - Larien
Anna Karenina - kLara
Melodram - Hüma
Hatem - Psinoza
Hatem - Run
Xearth - Lefty
Raskolnikov - Aze
Hatem - X
Blackheart - Lupe
Raskolnikov - X
Sezen - huri

Hatırlayanlar bilir bu efsane kavgaları, birkaç küfürbaz var onları yazmadım, gerekte yok. Bunlar sert ve tatlı atışmalar olarak aklımda kalanlar.

Bu listede en merak ettiğim kavga Sezen'le Huri'nin kavgası, çılgın olmuştur ama kaçırmışım maalesef.

Forumda kavga edip, kavgayi reale tasimak baska bir level abi ya.

Çevir kazı yanmasın. Sen beni dövmeye bile geldin.
Aksjdkaks la olm manyak mısın millet ciddiye alıyor :D Ben izmire bi iş için gitmiştim. Sonra hilalle görüştük. Hilalle otururken laf lafı açtı sana geldi konu. Çağıralım o da gelsin dedik sonra hilal seni aradı sen gelmedin. Ne dövmeye gelmesi? :D

Geri