Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Bende de var 3-5 ss ama atarsam buralar karışır. Yeniden banlanmak istemiyorum…

11 sayfa mi
Kana susamis vampir gibi.
Emekliliginizi falan düşünün artık. Ben bile dönüp dönüp rapor okumuyorum daha ki forumsaldaki yegane admin olma sebebimdi.

Son düzenleme:
Telegramda x in gelişi Dolmabahçe gibi geçti de sonrasında o telegram grubu da dağıldı üçe beşe kimse onu anlatmıyor ama.

Kavgayı değil de kurtadam köylü oynamayı özledim bak ben güzeldi. Bir insanın karakterini oyun oynarken tanırsın derler, herkes karaktersizdi adeta :d

deveAlper coolumsu T.T görmüş nesilden olarak çok zevkli oluyordu lakin maria puder milletin hafızasında öyle yer edinmiş ki

Telegramda x in gelişi Dolmabahçe gibi geçti de sonrasında o telegram grubu da dağıldı üçe beşe kimse onu anlatmıyor ama.

Kavgayı değil de kurtadam köylü oynamayı özledim bak ben güzeldi. Bir insanın karakterini oyun oynarken tanırsın derler, herkes karaktersizdi adeta :d

Soul Cry diye biri vardı hersey forumda.
Onla baya bi kavga etmistin.
Ss aldım mahkemeye vermeye gidiyordum acıdım vazgectim demistin.
On dokuz yaşındaydın.
Hatırladın mi.
O ankinden daha sinirli halini bilmiyorum.

Soul Cry diye biri vardı hersey forumda.
Onla baya bi kavga etmistin.
Ss aldım mahkemeye vermeye gidiyordum acıdım vazgectim demistin.
On dokuz yaşındaydın.
Hatırladın mi.
O ankinden daha sinirli halini bilmiyorum.

Hahahahahah gerçekten yaptım mı bunu çileden çıktığım bir anı hatırlıyorum evet, ama ne nickini ne de "mahkemeye verecem" kısmını hatırlıyorum.

Despot bir tavır kendime yakıştıramadım. Twitterda sağa sola @EGM yazanlar gibi davranmışım resmen

Hahahahahah gerçekten yaptım mı bunu çileden çıktığım bir anı hatırlıyorum evet, ama ne nickini ne de "mahkemeye verecem" kısmını hatırlıyorum.

Despot bir tavır kendime yakıştıramadım. Twitterda sağa sola @EGM yazanlar gibi davranmışım resmen

Evet gerçekten yaptın ama sadece bana dedin.
Forumun ortasında yazmamıştın...

emre'yle kavgalarım hariç kimseyle münakaşa ettiğimi hatırlamıyorum ya. ettiysem de silmiş beyin. ben disipline girmiş bi kadınım artık...

Valla 8-9 sene olmuş. Onu bunu bilmiyorum. Çok tartışıp küfürleştiğimiz oldu.

Ama gördüğüm kadarıyla ilk zamanlar Emre diye bi admin vardı. Pek anlamam bu işlerden ama forumun sahibiydi sanırım.
Yav erdoğan haltetmiş bunun yanında. Tam diktatördü. Küfür etti diye bi insana 3 ay ban verilir mi haaa mına.
Adam öldürenler o kadar yemiyor içerde.

Birine höyt desem 1 ay banlıyordu.
Sonra x geldi.
O biraz daha ılımlıydı Emre ye göre.

Şuan ki ise maşallah gayet iyi.

Geri