Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
emre'yle kavgalarım hariç kimseyle münakaşa ettiğimi hatırlamıyorum ya. ettiysem de silmiş beyin. ben disipline girmiş bi kadınım artık...
Sokrates sen miydin malumat yoksa Alavarez miydi? Ben ikiniz niye banliydiniz onu bile bilmiyorum. Aeg, sen ve alavarez kara listesindeydiniz sanki Emre’nin :p

Sokrates sen miydin malumat yoksa Alavarez miydi? Ben ikiniz niye banliydiniz onu bile bilmiyorum. Aeg, sen ve alavarez kara listesindeydiniz sanki Emre’nin :p
sokrates bendim, alavarez solcu imam'dı. evet 213 milyar milyon kere banlanmışızdır hepimiz. kaliteli mizah için çok bedeller ödendi...

Telegramda x in gelişi Dolmabahçe gibi geçti de sonrasında o telegram grubu da dağıldı üçe beşe kimse onu anlatmıyor ama.

Kavgayı değil de kurtadam köylü oynamayı özledim bak ben güzeldi. Bir insanın karakterini oyun oynarken tanırsın derler, herkes karaktersizdi adeta :d
kurt adam oyununu dehşet oynuyordum. yalan, iftira her şey vardı.
derin grup açılması olayı da unutulmamalı. forumsal telegram grubu neydi ki orası dipti dip. : /

Ben pek ban yememisimdir, yediklerimden sadece birini hatırlıyorum ki sanırım çok zoruma gitmişti.. ejxjekd
10 sene olmuştur. Diger irc forumunda bir kadın üye, üye olur olmaz foto eklemişti. Ben de kinayeli bir yorum yapmıştım hele dur bismillah gibisinden. X bana sana mı kaldı gibi bir şey yazmıştı galiba özelden. sonra da banlandim.
Hain X.

• Beğen
Tepkiler: X
E bu x kendini paralamıyor muydu özel mesajlar okunmuyor diye hatta imasını edeni bile banlıyordu hahahahahahh
yanlış hatırlamıyorsam kelime olarak arattırıldı açıklaması yapılmıştı. telegram yazmışlar telegram kelimesi içeren mesajları bulup ona göre işlem yapılmış.

E bu x kendini paralamıyor muydu özel mesajlar okunmuyor diye hatta imasını edeni bile banlıyordu hahahahahahh
Okunmuyordu kanka. Göz gezdiriliyordu sadece. Ama ben o konunun X’in bilgisi dışında geliştiğine inanıyorum şakasız. Finalde olan yine bana oldu ama olsun hahahahjs
Daha önce de yazdım biliyorum ama her aklıma düştüğünde gülüyorum. X in raijini banlayıp sebebine de mağarana dön yazması asdjsjkakskd
Olm hahahshshsjs ona ben gülerken sandalyenin tekerini kırmıştım lan. Adam bana kromagnum muamelesi yaptıydı ya hahshjsjs

yanlış hatırlamıyorsam kelime olarak arattırıldı açıklaması yapılmıştı. telegram yazmışlar telegram kelimesi içeren mesajları bulup ona göre işlem yapılmış.
Ahahhahaha komedi :dd bir kere yapan daha önce de yapmıştır :dd

bana takıl forumların veritabanlarını seriyim önüne <3333

Ekli dosyayı görüntüle 79086
Benim hanım o zamanlar hukumetten yanaymis, sakin gitme demis bir de kime demisse hahshshd bilmioki ilk cuntaci fevo, hatem ve biggie ile birlikte bizim actigimizi ahsbsb sansursuz bolumunden bile kovulduk ama yilmadik a1wk
Ama guzel zamanlardi be kalabalik halde kurt oyunu oynamak falan..
Banlanan adamlarinda sucu yokmus, tek suclari haberi almakmis anasinisatim puh ulan

Geri