Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Xeratha bak... biz kavga etsek boşverin der.. kendisi mevzuyu reale taşıyor... deli ya.....

O telegram grubuna gelen hıyar ağası lanet bana girer girmez naberr orspluğa devam mı bu tarzda bişi yazmıştı.....sen kimsin lan düdük kim çağırdı lan onu oraya bak yine sinirlendim sövecem xd kimsede bişi dememişti tühhh

forumdaki kızların kavgada organize olma şekli temsili ;

DIDTPwJVwAEjVRN.jpg

ya benim aklıma şey geldi kckx irc’de bir terim mi ne varmış memo diye, biri konu içerisinde yazdı bunu, w de memo denildiğinde kendi eşinden bahsedildiğini sandı kcjdj o memo, enişte memo değildi ki kdkd bi yükselmişti nilü ama konu tam nasıldı hatırlayamıyorum kdjd ay gülmem geldi yine kdkd (not: kendisi de bu konuyla dalga geçtiği için yazdım, yanlış anlaşılma olmasın)

ya benim aklıma şey geldi kckx irc’de bir terim mi ne varmış memo diye, biri konu içerisinde yazdı bunu, w de memo denildiğinde kendi eşinden bahsedildiğini sandı kcjdj o memo, enişte memo değildi ki kdkd bi yükselmişti nilü ama konu tam nasıldı hatırlayamıyorum kdjd ay gülmem geldi yine kdkd (not: kendisi de bu konuyla dalga geçtiği için yazdım, yanlış anlaşılma olmasın)
W yazdi memo yazdi dedim bu bizden bahsediyor :d megerse irc terimleriymis :d

keşke bu forumda yaşasaydık dediğim bir anımız var juju ve hahahah ile… telegram reklamını yapanlara karşı pubg reklamını yapan ÜÇLÜ. sjsjj. toplanıp adam vuruyoruz diye “foruma darbeden” yargılanıp, üyeleri pubg’ye toplayıp yönetime komplo suçundan da banlanıp forumdan kovulmuştuk… bir gram alakası olsa içimiz gitmeyecek ama yaşandı işte. neymiş uçaktayken adı lazım değil o kıza paraşüt vermeyelim de ölsün demişiz. iftira…
keşke bu forum pubg’de döğüşeydi.

@Shinigami seninle kavga eden bir kız vardı. Neydi nicki unuttum en son banlanmıştı :ddd
O aralar editördün. Yönetim odasında birbirinize girmiştiniz. O gün bir şey dememiştim ama yıllar sonra itiraf etmiş olayım; kahkaha atarak okuyordum :ddd
Evanescence… Ay her seye laf yetistirmeye calisiyordu. Simdi de var oyle birkac kisi, direk yok sayiyorum artik :d

1. 5 saatte 10 sayfaya ulaşan konuyu gören juju ellerini ovuşturuyor mu?
2. Ben bu akşam bu paketi açabilecek miyim?

Ekli dosyalar

• 876F58E7-18C8-41B2-81F8-09EAEAC2E094.jpeg
    876F58E7-18C8-41B2-81F8-09EAEAC2E094.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 6
Biraz olan kisilerden bahsedelim.. mesela run arkadasimizin sadece fotograf atmadigim icin bana sen kadin olamazsin olsan da cok cirkinsindir demesi.. guzel bir tartismaydi.

Coolumsu ya x fotoğraf atma yasağımı koymuştu sjxndjnd öyle bişi hatırlıyorum sürekli fotoğraf atıyordu ahahah

Yorum yaparimda onun hakkinda ben ne zaman cocuk hakkinda kotu yorum yapsam, aninda bitiyor milyon trip atiyor. Sonra vicdan yapiyorum....

TELEGRAMIN REKLAMINI YAPMAKLA SUÇLANDIK ALOOOO

TELEGRAMIN “REK-LA-MI-NI”

TELEGRAMIN hahsjsjsjjs

yazık ya koskoca Telegram bizim irc de yapacağımız reklamlara kalmış gibi…
Senin bir ss ini daha yakınlarda sildim o konu ile sayıp sövdüğün fkfk keşke silmeseydim dedim bu akşam şıp diye önüne getirecektim fkfk

Ayrıca bir tane süper kahramana gay dedim diye forumdan kovulmuştum :(

Geri