Marla
Elmas Üye
2 adam çağırim dedim malamat oldukHayır kızlar dedikleri de yarma.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 adam çağırim dedim malamat oldukHayır kızlar dedikleri de yarma.
W yazdi memo yazdi dedim bu bizden bahsediyor :d megerse irc terimleriymis :dya benim aklıma şey geldi kckx irc’de bir terim mi ne varmış memo diye, biri konu içerisinde yazdı bunu, w de memo denildiğinde kendi eşinden bahsedildiğini sandı kcjdj o memo, enişte memo değildi ki kdkd bi yükselmişti nilü ama konu tam nasıldı hatırlayamıyorum kdjd ay gülmem geldi yine kdkd (not: kendisi de bu konuyla dalga geçtiği için yazdım, yanlış anlaşılma olmasın)
Evanescence… Ay her seye laf yetistirmeye calisiyordu. Simdi de var oyle birkac kisi, direk yok sayiyorum artik :d@Shinigami seninle kavga eden bir kız vardı. Neydi nicki unuttum en son banlanmıştı :ddd
O aralar editördün. Yönetim odasında birbirinize girmiştiniz. O gün bir şey dememiştim ama yıllar sonra itiraf etmiş olayım; kahkaha atarak okuyordum :ddd
Forumun bunlari konusasi varmis.. benle alakasi yok:d ayrica konu secimlerim iyidir…1. 5 saatte 10 sayfaya ulaşan konuyu gören juju ellerini ovuşturuyor mu?
2. Ben bu akşam bu paketi açabilecek miyim?
evet bu da oldu..Coolumsu ya x fotoğraf atma yasağımı koymuştu sjxndjnd öyle bişi hatırlıyorum sürekli fotoğraf atıyordu ahahah
Senin bir ss ini daha yakınlarda sildim o konu ile sayıp sövdüğün fkfk keşke silmeseydim dedim bu akşam şıp diye önüne getirecektim fkfkTELEGRAMIN REKLAMINI YAPMAKLA SUÇLANDIK ALOOOO
TELEGRAMIN “REK-LA-MI-NI”
TELEGRAMIN hahsjsjsjjs
yazık ya koskoca Telegram bizim irc de yapacağımız reklamlara kalmış gibi…