Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onda da irc ile alakali bir konuya zibilyon sene once bir sey yazmisim ama ne yazdigimi bile bilmiyorum. Sanirim buyuk boss benim mesaji silmis (bunu da sonradan anliyorum) ama goz dagi veren de bir mesaj birakmis. Ben de kim bana bu mesaji yazan, bi ciksin bisi denicem deyince bastilar bani jllhfj Hayir, ne konuya ne yazdigimi biliyorum ne kim mesaji silmis onu biliyorum. :dShinin banlandığı forumda kimse banlanmam demesin
Onda da irc ile alakali bir konuya zibilyon sene once bir sey yazmisim ama ne yazdigimi bile bilmiyorum. Sanirim buyuk boss benim mesaji silmis (bunu da sonradan anliyorum) ama goz dagi veren de bir mesaj birakmis. Ben de kim bana bu mesaji yazan, bi ciksin bisi denicem deyince bastilar bani jllhfj Hayir, ne konuya ne yazdigimi biliyorum ne kim mesaji silmis onu biliyorum. :d
Ayyy okumuşlar hepsini sjxndj
Ben o bandan sonra o konulara yorum atıp besmele çekip bu konulara besmeleyle giriyorum şakası yapmak istemiştim yine banlanmıştım fkfkOnda da irc ile alakali bir konuya zibilyon sene once bir sey yazmisim ama ne yazdigimi bile bilmiyorum. Sanirim buyuk boss benim mesaji silmis (bunu da sonradan anliyorum) ama goz dagi veren de bir mesaj birakmis. Ben de kim bana bu mesaji yazan, bi ciksin bisi denicem deyince bastilar bani jllhfj Hayir, ne konuya ne yazdigimi biliyorum ne kim mesaji silmis onu biliyorum. :d
Shini hariç hepsinden beklerim.efsanevi ban dörtlüsü.
tam sıralama şöyleydi;
shini
lari
siri
anna
-belki anna ile siri yer değiştirebilir kfkf
emin değilim kdkd
Telegramda şeymiii yapiyordunuzz
Büyük makaralar kaçırdın Shini… sürekli gülmekten dalaksız kalmıştık..Telegram grubuna gelmek ister misin diye yazilan kisi de benimIyi ki de gelmemisim, bi de gelsem neler olacakti kim bilir jklhggk
Ulann öldum. Lan orda kizlaeimizda vaerÜzerlerimize krem şanti sıkıp birbirimizi yalıyorduk.
Yani öyle lanse edildi. Sanki orgy parti gibi konuştular forumda