Kanka şey yapıyorduk bi de kızların fotolarını ve numaralarını sağa sola dağıtıyorduk. Bu nokta önemli bi daha unutma.Üzerlerimize krem şanti sıkıp birbirimizi yalıyorduk.
Yani öyle lanse edildi. Sanki orgy parti gibi konuştular forumda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanka şey yapıyorduk bi de kızların fotolarını ve numaralarını sağa sola dağıtıyorduk. Bu nokta önemli bi daha unutma.Üzerlerimize krem şanti sıkıp birbirimizi yalıyorduk.
Beceriksizce yönetim çabalarını sivri bir şekilde dile getirdiğim içindi sanırım. Hoş, becerikli olsalar bu konu açılmazdı alskndlas@Arkhe seni niye banladilardi?
Ben, bilmedigim mecralara hep mesafeli oluyorum ya Raijin emekli amcalar gibi :dBüyük makaralar kaçırdın Shini… sürekli gülmekten dalaksız kalmıştık..
Dr. Oetker mi?Üzerlerimize krem şanti sıkıp birbirimizi yalıyorduk.
Kanka şey yapıyorduk bi de kızların fotolarını ve numaralarını sağa sola dağıtıyorduk. Bu nokta önemli bi daha unutma.
Aklım hep sana takılı <3
Sohbet ortamında çoğu erkek cin gibidir. Musallat oldu mu imam, vaiz, müezzin, papaz gelse bile musallatı bırakmaz.Bir üyenin musallat oluşuda hiç cekilmiyor gercekten.....
Kiskandin kizin guzelligini… ondan…Bir üyenin musallat oluşuda hiç cekilmiyor gercekten.....
Tabi canım benim huyum bu... bilen bilir beni... lupeyi de gözüme kestirdim mesela.. uygun bir anda gerekeni yapıcam... ben cifti olmayan corabımla fotoğraf atarken o güzel bacaklarını atmayacaktı... görür o.......Kiskandin kizin guzelligini… ondan…
Lutfen bana gerekeni yap .3Tabi canım benim huyum bu... bilen bilir beni... lupeyi de gözüme kestirdim mesela.. uygun bir anda gerekeni yapıcam... ben cifti olmayan corabımla fotoğraf atarken o güzel bacaklarını atmayacaktı... görür o.......