Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Shinin banlandığı forumda kimse banlanmam demesin
Onda da irc ile alakali bir konuya zibilyon sene once bir sey yazmisim ama ne yazdigimi bile bilmiyorum. Sanirim buyuk boss benim mesaji silmis (bunu da sonradan anliyorum) ama goz dagi veren de bir mesaj birakmis. Ben de kim bana bu mesaji yazan, bi ciksin bisi denicem deyince bastilar bani jllhfj Hayir, ne konuya ne yazdigimi biliyorum ne kim mesaji silmis onu biliyorum. :d

Onda da irc ile alakali bir konuya zibilyon sene once bir sey yazmisim ama ne yazdigimi bile bilmiyorum. Sanirim buyuk boss benim mesaji silmis (bunu da sonradan anliyorum) ama goz dagi veren de bir mesaj birakmis. Ben de kim bana bu mesaji yazan, bi ciksin bisi denicem deyince bastilar bani jllhfj Hayir, ne konuya ne yazdigimi biliyorum ne kim mesaji silmis onu biliyorum. :d

olay akışında sana üstten üstten konuşulmaya devam edildi, ben sinir olup bir şeyler söyledim. ben bir şeyler söylerken seni banladılar, sonra ben ona da “ban mı” diyerek tepki gösterdim, son cümlem bu oldu kdjd beni de banladılar
sonra da arkası geldi işte…

Ben o bandan sonra o konulara yorum atıp besmele çekip bu konulara besmeleyle giriyorum şakası yapmak istemiştim yine banlanmıştım fkfk

Telegram grubuna gelmek ister misin diye yazilan kisi de benim :( Iyi ki de gelmemisim, bi de gelsem neler olacakti kim bilir jklhggk

kdjdj ben de telegram grubuna gitmediğime memnunum shini vay anam:d efsanevi bi dönem kdjd

Başıma bir şey gelmeyecekse eğer, coolumsu’nun kavgalarını çok keyifle izliyordum diyecektim :ddd

Geri