Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben az önce bile kavga ettim. Sohbet kanalındaki half op bir süzme zeka kız ile. (İrc'de yani)Cok kavgalarimiz oldu forumsalda
En cok maria ve stock ile.
Buraya tanıdığım kızlardan birini getirdiğimde o anlatır efsane kavgalarıyorum yapanların çoğunun efsane kavgalara bulaşmış olduğu gerçeği göz önünde .)
Hii buranin ircine bi kere girdim gecen.ölu yaaa sarmadii. Irc de zaten ayri terorduk yillar once baska biyereBen az önce bile kavga ettim. Sohbet kanalındaki half op bir süzme zeka kız ile. (İrc'de yani)
anlatmakla birlikte uygulamaya geçerse çok makbule geçerBuraya tanıdığım kızlardan birini getirdiğimde o anlatır efsane kavgaları![]()
İnsanları gözlemlemeyi hala severim.Hii buranin ircine bi kere girdim gecen.ölu yaaa sarmadii. Irc de zaten ayri terorduk yillar once baska biyere
Beni skpden eklemeyi becerirse, çok şeyi başarabilecek gibi.anlatmakla birlikte uygulamaya geçerse çok makbule geçer![]()
Sebep neydi?Ben de bi kere kızların hışmına uğramıştım, Stock bilir.
Kısa sürede çok ban yemişti sjxndj dm de halletmiştik sonraAksjjskalks senin agamemnonla olan muhabbetlerini unutmuyorum hiç ya. Bak esprili komik adamdı ama. Senin ona hakaretler ettiğin bir mesajı alıntılayıp o da beni seviyor sıkıntı yok yazmıştı akdjkskakd
Kısa sürede çok ban yemişti sjxndj dm de halletmiştik sonra![]()
o hikayede en çok yanan sen olmuştun….Ben de bi kere kızların hışmına uğramıştım, Stock bilir.
Sebep neydi?
o hikayede en çok yanan sen olmuştun….
Onun farklısını yaşadığım için iyi bilirim. Bu yüzden de sevimsiz olmayı çoğu zaman seçerimNeyse ki şimdi hayattayım :d
Yok be sjxnsjSevgili mi olmuştunuz?![]()