Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
alper'in kendini duşa attığı görselde arkadaşın birinin diğerine dümdüz "telegram'a gelmek ister misin?" şeklinde bi mesajı vardı ki, hani hiç yırtarı yok reklam yapmadım demeye. direkt müebbetlik. sonra yasak olduğunu bilmiyordum al sık kafama falan mı dedi bilmiyorum ama güzel yırtmıştı

ve tabi ki biricik eski bossumuz @x beyin tüm forumu kılıçtan geçirmesi bence hala aranan aktivitelerden biri.

“eşekherif dönsün mü?” konusundaki tartışmaları da unutmamak lazım… tek adam rejimine geçiş referandumundan sonra bastığım en güzel hayırdı… dönsüncülerle dönmesincilerin sonsuz savaşı… manyakmışız herhalde biz birkaç sene önce djsj.

Böyle bir kavgayı hiç mi etmediniz ya? Ya da biraz sınırlar dışına çıkalım böyle;

Programın ismini soranlara peşin cevabım; Programın adı пусть говорят. Ruslar'ın Müge Anlısı gibi bir şey. Toplumsal meseleleri canlı yayında çözüyorlar. Ekseriyetle de böyle.

Ama sunu soyleyim hicbiri kafes dovusu tarzi olan konular kadar sacma sapan olamaz. Kimin fikri ise onun Allah mustehakini versin.
"Birebir Tartışma Alanı" bölümünden bahsediyorsun galiba.:)
Kişisel tartışmalara başka üyeler dahil olmadan kendi aralarında sorunlarını çözsünler mantığı ile açılmıştı hatta öncesinde üyelerden de talep eden olmuştu.
İptal edildi zaten.

X yönetimini banlanmadan atlatmayı başaran var mı? herkes nasiplendi……

rasko niye banlanmıştı ya. komik bişey vardı ama unutmuşum

Ben kavgalara pek şahit olmadım hep kaçırıyordum. Kavga eden olduk.
Hatta durduk yere bile banlanmışlığım var.
Ayıplı bölümü de yaşadık feveran, biggie oranın sahibi gibiydi.jfjjs
Alper'in olmaması beni şuan üzdü.
düzgün adamdır alperim ya dön geri dön....

bakın şimdiden söyliyim kavga çıksın diye açmadım konuyu. yani eşekherif'e yapılan oylamayı gülerek hatırlıyorum ben.. gülelim diye açtım konuyu. lütfen kavga etmeyin.

burada nereden ne kavgalar çıktı bilsen.. görebilirdin.
O onların psikolojik problemleri. Yoksa kavga geçersiz bir sebepten çıkarılmaz. En azından benim için :)
Ama haklı olduğun noktada yok değil. Hemcinslerinle ne sebeplerden kavga ettiğimi bir ben bilirim. İncir çekirdeğini değil, tek hücreli amipi bile doldurmayacak sebeplerden.

Jujunun konuyu bir kavga çıksın umuduyla açıp umduğunu bulamaması…sad

Geri