Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
2014-2016 arası hatem, sezen ve jesse ile yapmış olduğumuz yerden yere vurmalı, bol ihtiraslı siyasi tartışmaların önüne hiçbiri geçemez. lakin, o dönemler hiç banlanmamış olan benim, buraya geldiğimde random attım diye banlanmış olmamın da üzerine hiçbir ban çıkamaz.dklfsdf

kavga gibi değil ama hararet açısından bizim dönemde olan şey vardı “ayıplı bölüm” açılma mevzusu. o bölümün adını hep unutuyorum djsj. günlerce açılsın mı açılmasın mı mevzusu tartışılıp, açıldıktan sonra da açılmasın diyenler açılsın diyenlerden-ben dahil- önce o alanda yerini almıştı… çok üzücüydü. alana girince de ses kayıtlarıyla eğlenceler düzenleniyordu, herkes sanıyor ki kapıdan girince memelere çarpa çarpa konuları geziyorsun… hey gidi…

kavga gibi değil ama hararet açısından bizim dönemde olan şey vardı “ayıplı bölüm” açılma mevzusu. o bölümün adını hep unutuyorum djsj. günlerce açılsın mı açılmasın mı mevzusu tartışılıp, açıldıktan sonra da açılmasın diyenler açılsın diyenlerden-ben dahil- önce o alanda yerini almıştı… çok üzücüydü. alana girince de ses kayıtlarıyla eğlenceler düzenleniyordu, herkes sanıyor ki kapıdan girince memelere çarpa çarpa konuları geziyorsun… hey gidi…
Sansürsüz bölüm…

aslında ihtiyacımız sansürsüz bölüm, deep sansürsüz bölüm, deeper sansürsüz bölüm ve deepest sansürsüz bölümdü…

Sansürsüz bölüm…

aslında ihtiyacımız sansürsüz bölüm, deep sansürsüz bölüm, deeper sansürsüz bölüm ve deepest sansürsüz bölümdü…
bence şu an ihtiyaç yok. her şeyi konuşbiliyoruz şu an (çoğunlukla) demek ki neymiş sansürsüz forum hayal değilmiş<33
swat papa çok yaşa.lsdjf

Günümüz fakelerini patlatamayan stock formdan düşmüş anlaşılan.
yine bir konu içerisinde çok fazla stock nicki geçiyor. yapmayın, etmeyin.dfkj bakın nereden nereye. 2 ayda 1, 3 ay banlanan stocktan, özel üye stock'a. hiçbir şey olmasa bile, kesinlikle bir şeyler olmuş bana.şldfk

bu olayda sen niye yanmıştın cengom?kgldk
Lanet "milletin anasına bacısına karısına kızına sövüyorsun" diye bi iftira atmıştı. X de sağolsun buna inanmıştı. Her bi kelime ettiğimde "sen milletin anasına karısına küfür eden adamsın" diyordu sonunda banı bi çaktı çakış o çakış... Canı sağolsun ne diyelim. O değil küfür eden biri de değilim ajshdajshdkaskasjdhas

lanetin yönetici sırlarını başak'a anlatması güzeldi bence. öyle bişeydi sanki. müebbet yedikleri için unuttuk.

yine mastor'un gaza gelip hepimize sövmesi de güzel bi anıydı...

Geri