angie
Elmas Üye
@Stockholm Sendromu nun patlattığı fakeler ya? Sklsks bir erkek bir kız var benim hatırladığım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ayşem hedef göstermeyelim lütfen.dsfj bıçkın delikanlı olduğum zamanlar çok geride kaldı.dlskfj@Stockholm Sendromu nun patlattığı fakeler ya? Sklsks bir erkek bir kız var benim hatırladığım
Sansürsüz bölüm…kavga gibi değil ama hararet açısından bizim dönemde olan şey vardı “ayıplı bölüm” açılma mevzusu. o bölümün adını hep unutuyorum djsj. günlerce açılsın mı açılmasın mı mevzusu tartışılıp, açıldıktan sonra da açılmasın diyenler açılsın diyenlerden-ben dahil- önce o alanda yerini almıştı… çok üzücüydü. alana girince de ses kayıtlarıyla eğlenceler düzenleniyordu, herkes sanıyor ki kapıdan girince memelere çarpa çarpa konuları geziyorsun… hey gidi…
bence şu an ihtiyaç yok. her şeyi konuşbiliyoruz şu an (çoğunlukla) demek ki neymiş sansürsüz forum hayal değilmiş<33Sansürsüz bölüm…
aslında ihtiyacımız sansürsüz bölüm, deep sansürsüz bölüm, deeper sansürsüz bölüm ve deepest sansürsüz bölümdü…
yine bir konu içerisinde çok fazla stock nicki geçiyor. yapmayın, etmeyin.dfkj bakın nereden nereye. 2 ayda 1, 3 ay banlanan stocktan, özel üye stock'a. hiçbir şey olmasa bile, kesinlikle bir şeyler olmuş bana.şldfkGünümüz fakelerini patlatamayan stock formdan düşmüş anlaşılan.
Lanet "milletin anasına bacısına karısına kızına sövüyorsun" diye bi iftira atmıştı. X de sağolsun buna inanmıştı. Her bi kelime ettiğimde "sen milletin anasına karısına küfür eden adamsın" diyordu sonunda banı bi çaktı çakış o çakış... Canı sağolsun ne diyelim. O değil küfür eden biri de değilim ajshdajshdkaskasjdhasbu olayda sen niye yanmıştın cengom?kgldk
Aman yabma yanarız...Neyy, özel mesajlar okunuyor muymuş :çokbüyükO
ben de unutuyorum. başlığı okuduğumdan beri düşünüyorum hiçbir şey aklıma gelmedi. oysa çok kavgaya şahitlik etmişizdir jdjdl.unutmayacağım kavga yok. kendi kavgalarımı bile dilekle semih hatırlatıyo
son günlerde bazı üye yorumları sonrası…
Ekli dosyayı görüntüle 79077
Vallahi mi? Kaç saat dakika yaşıyorsun? Atom altı saatine göre mi?beni alıntılamayın, bir günü hala 24 saat yaşıyorum, alıntılar dahil değil…