aşırı iyiydi. resmen kafes dövüşü. yeniden yapılsa keşke.Ama sunu soyleyim hicbiri kafes dovusu tarzi olan konular kadar sacma sapan olamaz. Kimin fikri ise onun Allah mustehakini versin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aşırı iyiydi. resmen kafes dövüşü. yeniden yapılsa keşke.Ama sunu soyleyim hicbiri kafes dovusu tarzi olan konular kadar sacma sapan olamaz. Kimin fikri ise onun Allah mustehakini versin.
Hala düz Raijin olmak beni ziyadesiyle üzüyor ya...yine bir konu içerisinde çok fazla stock nicki geçiyor. yapmayın, etmeyin.dfkj bakın nereden nereye. 2 ayda 1, 3 ay banlanan stocktan, özel üye stock'a. hiçbir şey olmasa bile, kesinlikle bir şeyler olmuş bana.şldfk
sen kalbimizin en özel üyesisin cengom<3Hala düz Raijin olmak beni ziyadesiyle üzüyor ya...
"Birebir Tartışma Alanı" bölümünden bahsediyorsun galiba.Ama sunu soyleyim hicbiri kafes dovusu tarzi olan konular kadar sacma sapan olamaz. Kimin fikri ise onun Allah mustehakini versin.
X’in banlamadığı işte o üye…X yönetimini banlanmadan atlatmayı başaran var mı? herkes nasiplendi……
Kavga edilecek bir durum göremiyorum. Ya siz?bakın şimdiden söyliyim kavga çıksın diye açmadım konuyu. yani eşekherif'e yapılan oylamayı gülerek hatırlıyorum ben.. gülelim diye açtım konuyu. lütfen kavga etmeyin.
burada nereden ne kavgalar çıktı bilsen.. görebilirdin.Kavga edilecek bir durum göremiyorum. Ya siz?
O onların psikolojik problemleri. Yoksa kavga geçersiz bir sebepten çıkarılmaz. En azından benim içinburada nereden ne kavgalar çıktı bilsen.. görebilirdin.