Forumsal geçmişi olan üyelerin yeni gelen üyeyi birine benzetip ama bir türlü çıkaramamaları

Konu sahibi son olarak 452 gün önce görüldü
En cok da kitap nickli uyeye kadin zannedip, yazan cok erkek uye vardi :D Sonra bir baktik, bu uye meger hem erkekmis hem de baska bir uyeligin multisiymis .p Yalniz, asil hangi nickle uye oldugunu ben hala hatirlamiyorum.

Bir de evanescence vardi, evlat olsa cekilmez. Bir cene var yarabbi, tartismayi uzattikca uzatir uzattikca uzatir, agzinin ustune kurekle vurasin gelir. O dereceee .p
Forumsalda temel olgu kaostu. Kaos birleştirici bir faktördü. Forumdaki milliyetçi bir üyeyle sosyalist bir üyeyi, dindar bir üye ile ateist bir üyeyi aynı çatı altında toplayabilen, birleştirici bir çimentoydu kaos. Ben 2 fake üyenin sevgililiğine bile şahit oldum :ddd

Burada temel bazı sıkıntılar var. Yöneticiler bile kaos istemiyor, önünü tıkıyor, huzur filan diyor.

Kinyas vardı hatırlarsan. Başka birine ait fotoğrafları kendi fotoğrafı diye forumda paylaşıyordu. Kadın üye ise ismini hatırlayamıyorum nickini filan değiştirmişti, aklıma gelirse dm atarım :dd . Bir de bunlar kendilerinden önce fake olduğu ortaya çıkan başka üyelere “çok acizce” minvalindeki yorumlar yapıyorlardı. Tam bir komedi. Ama tezgaha düşen çok üye oldu. :dd
Hatta fakeler kendilerine fan yaratıp gruplaşma eğilimi içine bile giriyordu. :dd

Ya ben Kinyas doneminin son demlerine denk geldim sanirm, geldikten 2-3 hafta sonra fake oldugu ortaya cikmisti. 2014 senesinde surekli olay oluyordu zaten. Hey gidi... Agzim acik seyrediyordum .p Nereden nereye be @No Pasaran : ))

Ya ben Kinyas doneminin son demlerine denk geldim sanirm, geldikten 2-3 hafta sonra fake oldugu ortaya cikmisti. 2014 senesinde surekli olay oluyordu zaten. Hey gidi... Agzim acik seyrediyordum .p Nereden nereye be @No Pasaran : ))
Ya yine de çok şey kaçırdığın söylenemez. 2018’in sonlarına kadar da ifşalar kavgalar oluyordu. :dd

aa konu multilik gibi cevap vermişim, bu benzetip çıkaramama olatı bende de olmuştu ama yani ne bileyim multilik falan gibi düşünmüyordum, gerçekten ana duygum "neden hatırlayamıyorum"du.

beni, 2-3 üyeye benzetenler oldu.... benzettikleri 2-3 kişiden biri mutlaka tutuyor....

Hiç yanılmadım ya beni de yanıltsalar keşke .

Forumsalcıların sürekli ifcilerin bilmediği konulardan bahsetmesi ve asla konuyu bırakmamaları da ayrı bir başlıkta incelenebilir.

Aslında bu durum zamanla ruh hastalığına kadar ilerledi bence.
Forumsal'da, kendi kendimize takıldığımız zamanlarda ezkaza yeni bir üye geldiği vakit anında multi yaftası yapıştırılıyordu ve multi olduğuna dair psikolojik baskı uygulanıyordu. E bunu gören üye multi olmasa bile "Ne tür dengesizler içine düştüm." diye korkup anında kaçıyordu.
Zor zamanlardı..

Bir dönemler Her gelen fake üyeyi sen feveransın diyip darlayan @Oggy nerelerde ya

Aslında bu durum zamanla ruh hastalığına kadar ilerledi bence.
Forumsal'da, kendi kendimize takıldığımız zamanlarda ezkaza yeni bir üye geldiği vakit anında multi yaftası yapıştırılıyordu ve multi olduğuna dair psikolojik baskı uygulanıyordu. E bunu gören üye multi olmasa bile "Ne tür dengesizler içine düştüm." diye korkup anında kaçıyordu.
Zor zamanlardı..

Siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz yeni üye yokkk yokkkk
Dönüp dolanıp eskiler geliyor .P

Foruma davet ettiğim çok kişi oldu, birçok reel arkadaşım da kayıt oldu. Yine üye olması için davet ettiğim ve herkesin fake, multi vs vs diyip olay çıkardığı, demedikleri şey bırakmayıp şimdi de pamuk gibi olduklarını görünce hoşuma da gitmiyor değil :)
İnsan bazen acaba ben mi yanlış kişiyi getirdim lan buraya oluyor ahahah.

Vera doğru diyor. Bu saatten sonra burdakilere yabancı yeni bir üye gelse aaa yeni üye bu diyip yiyecek insanlar tanıyorum burada. bu nesil artık fosil olmuş bir bir ölüp bitene kadar devam eder. Sonra da ruhuna el fatiha.

Geri