Forumsal geçmişi olan üyelerin yeni gelen üyeyi birine benzetip ama bir türlü çıkaramamaları

Konu sahibi son olarak 452 gün önce görüldü
olm bende heimlich manevrası travması oluştu.
kırmızı travması oluştu.
vs vs bir sürü travma oluştu.
şimdi de gen, gene mi gen ?

• Kahkaha
Tepkiler: W
İnsan insana benziyor derler...

Biz çıkaramadığımız kimseyi benzetmeyiz karrrrrr deşşşşşşşş
Radarımıza yakalanmayagörsün…

Benzettiğim kişi oymuş :)

Bunu yapan genelde banlanan üyeler olurdu. Banlanirdi bir saat sonra yine gelirdi sonuç yine ban. Yine gel yine ban yeterbe

Forumsal demisken Rain diye bir saf cocuk vardi. Fotosunu paylasmisti hani esege ters binmis sekilde. Surekli yazardi abla abla abla abla hay ablana da sana da... ama iyi cocuktu ya
o da mı fake çıktı

Forumsal demisken Rain diye bir saf cocuk vardi. Fotosunu paylasmisti hani esege ters binmis sekilde. Surekli yazardi abla abla abla abla hay ablana da sana da... ama iyi cocuktu ya
O fotoyu ben görmedim ama rain’i hatırlıyorum. Aşırı romantik, duygusal biriydi. Ben darlanıyordum sana öyle dedikce ksklksk
Ama zararsızdı bence

• Kahkaha
Siri aç bi “forumsalda iz bırakan ve artık gelmeyen üyeler” konusu

• Beğen

grifikirle sürekli birbirlerine girerlerdi kdkdk gri işin dalgasındaydı da rain çok alınır; küserdi ahaha. ya tatlı günlerdi.

O kitap nickli uyenin arkasindan az kisi kosturmadiydi ama sonra veysel denilmisti galiba .p Bi veysel bi kirmizi, resmen bizi paranoyak ettiler.

O degil de Azze de mi Kirmizi’ydi? Yoksa o gercek miydi bilen var mi?

Abi geçmişi okuyorumda. :) Çok şey mi kaçırmışım. Ben forumu oyundan ve haberlerden ibaret sanıyordum. Acayip bir sosyaleşme ortamı varmış, oysaki . :)

Kırmızı bu kadar vukuatlı bir üyemiymiş. Thalassa'da yorumlarından birinde beni Kırmızı'ya benzettigini yazmıştı. :)

Geri